Președintele ALDE continuă discursul care a adus partidul pe care îl conduce la 4% în sondaje, scrie Newsweek.ro.

Ce soartă va avea candidatul PSD la alegerile prezidențiale?

View Results

Loading ... Loading ...

Tăriceanu nu s-a vindecat de ”scenarită”, după ce ALDE nu a intrat în Parlamentul European.

Într-o postare pe Facebook, politicianul crede că dacă va fi aleasă procuror șef european, Kovesi va tăia fondurile europene pentru România.

”Constatare: ca de obicei, în politica europeană ne ducem, din păcate, după fentă. După împărțirea marilor posturi europene strict între patru state din Vest, cu Germania și Franța în frunte, am văzut chipuri fericite, la noi, de faptul că asta ar maximiza, în compensație, șansele de a avea postul de procuror șef european pentru Laura Kovesi.

Dincolo de faptul că Vestul nu îmi pare deloc interesat în acest moment în a acorda „compensații” Estului, ar trebui să ne punem serios întrebarea dacă un asemenea post – presupunând că l-am obține – nu e, de fapt, un măr otrăvit.

Mi-e teamă că rolul principal al dnei Kovesi ar fi să ne blocheze, sub pretextul interminabilelor anchete la care se pricepe atât de bine, accesul la fondurile europene. Cu alte cuvinte, UE ne-ar da cu o mână și ne-ar bloca cu două”, zice Tăriceanu.

Fostul premier ignoră cu bună știință faptul că nu există nici o legătură directă între cele două aspecte pe care le invocă.

Curată ipocrizie

Președintele ALDE deplânge capitalul autohton pe care l-ar fi putut sprijini în cei patru ani cât a fost premier.

”Să reamintim câte firme autohtone au fost lichidate prin suspectarea și anchetarea la nesfârșit a patronilor ori a managerilor? Să reamintim cum a fost capitalul românesc călcat efectiv pe cap și au fost forțați să lase locul liber pentru investitorii străini care au avut drum presărat cu petale de flori?”, zice Tăriceanu .

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

CITEȘTE ȘI:

PSD se răstește iar la Bruxelles prin vocea lui Iordache. Acuzații DEMENTE după raportul GRECO

Rezultatul guvernării PSD: Așa arată autostrada Sibiu–Pitești după doi ani

Dan Negru: Doar cei fără bacalaureat se uită la emisiunile mele. Să fie cât mai mulți!

Carmen Dan se ține cu ghearele de scaunul de ministru: ”Am discuții cu premierul în fiecare zi”

1 COMENTARIU

  1. Au rupt portile pt angajare la banii astia????? Eu unul nici nu vreau sa ma gandesc ce poti face cu atatia bani. Cata MIZERIE . Femeia de serviciu din depozit are 2300 si bonuri de masa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.