Senatorul USR Vlad Alexandrescu anunța că USR a identificat persoana din conducerea Camerei Deputaților care „comis fals în acte și abuz în serviciu” încercând să trimită la Curtea Constituțională doar o parte din cele peste 825.000 de semnături depuse de către USR în Parlament, astfel încât numărul să cadă sub pragul de 500.000, cerut de articolul 150 din Constituția României.

”Fata lui Hrebenciuc ar fi comis fals în acte și abuz în serviciu pentru a-i apăra pe politicienii care se tem de inițiativă cetățenească ‘Fara penali în funcții publice’.

Silvia Mihalcea, fost consilier parlamentar al lui Victor Hrebenciuc, fost director la Oficiul Național al Registrului Comerțului, este de 2 ani Secretarul general al Camerei Deputaților. În ultimele 5 luni, Silvia Mihalcea a blocat cu rea-credință inițiativa cetățenească Fără penali în funcții publice.

Mihalcea și subordonații ei, probabil la ordinul penalilor din Parlament, au vrut să trimită la Curtea Constituțională doar o parte din cele peste 825.000 de semnături depuse de către USR în Parlament, astfel încât numărul să cadă sub pragul de 500.000, cerut de articolul 150 din Constituția României. Angajați ai Camerei Deputaților au ales să ignore sute de mii de semnături, iar acest lucru îl vom dovedi în instanță pentru că Uniunea Salvați România îi va da în judecată pe cei care pun bețe în roate voinței cetățenilor.

Vă reamintesc că dacă inițiativa Fără penali în funcții publice va trece de Parlament și de referendum, nu vor mai intra niciodată în Parlament sau în administrația locală oameni ca Liviu Dragnea, Cătălin Rădulescu, Remus Borza, Constantin Nicolescu, Dan Șova, Antonie Solomon, Sorin Apostu, Mircia Muntean, Sabin Iliesi, Zsolt Nagy, Decebal Traian Remes, Relu Fenechiu, Nicolae Mischie, Adrian Năstase șamd.

Tocmai de aceea politicienilor pătați le este teamă și fac tot ce le stă în putință, chiar dacă asta înseamnă să comită ilegalități, pentru a bloca inițiativa cetateaneasca ce a strâns mai mult de 1 milion de semnături de la cetățenii onești din România.

Luni vom fi la CCR pentru a superviza acest proces. Toate semnăturile valide trebuie să ajungă la CCR, chiar dacă asta ar însemna sfârșitul carierei lui Liviu Dragnea. Ne vom asigura luni că cele peste 4.000 de dosare vor ajunge la CCR. Românii vor o țară fără penali în funcții publice!”, anunța Vlad Alexandrescu pe Facebook. (Sursa: Aktual24.ro)

Veți participa la alegerile europarlamentare și dacă da, cu cine veți vota?

  • Da, voi participa și voi vota USR (35%, 5.975 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PLUS (24%, 4.068 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PRO România (23%, 4.024 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PNL (9%, 1.478 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota alte partide sau alți candidați independeți (4%, 651 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PMP (3%, 502 Votes)
  • Nu, nu voi participa la vot (1%, 236 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PSD (1%, 232 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota ALDE (0%, 75 Votes)

Total Voters: 17.241

Loading ... Loading ...

Sprijină proiectul DAC News donând prin PayPal, sau devino patronul nostru pe Patreon! Nu uita, peste 10.000 de persoane te așteaptă în grupul România EUROPEANĂ!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

CITIȚI ȘI:

Olguța Vasilescu, umilită de Tăriceanu: ”Să nu coborâm dezbaterea politică la un nivel foarte jos”

Emil Boc surprins în timp ce bătea la tobă și striga: ”România, România, ole, ole, ole!” -dacnews.net

Primarul Timișoarei reclamă că PNL n-are o locomotivă la alegeri, așa cum e Cioloș la USR-PLUS

Audiențele postului Realitatea TV s-au prăbușit total! Gușă vrea să desiințeze postul? – dacnews.net

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.