Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, o ataca dur pe Gabriela Firea, sugerand ca licitatia pentru achizitionarea tramvaielor din Bucuresti a fost aranjata, scrie Aktual24.ro. „Nu cred in coincidente. Nu cred ca intamplator in doar 2 ani doua firme turcesti au luat cele mai mari contracte de achizitii autobuze si tramvaie pentru Bucuresti, in conditiile in care firme romanesti produc aceleasi autovehicule in tara, de aceeasi calitate si cu forta de munca autohtona”, scris Tariceanu, duminica dimineata.

Care credeți că este cea mai mare prioritate a guvernului PNL în perioada imediat următoare?

  • Eliminare pensii speciale (22%, 1.215 Votes)
  • Alegeri locale în două tururi (19%, 1.058 Votes)
  • Alegeri anticipate (18%, 1.005 Votes)
  • Eliminarea imunității parlamentare (10%, 546 Votes)
  • Autostrăzi, școli și spitale (9%, 491 Votes)
  • Revizuire Constituție și reducerea numărului de parlamentari (7%, 367 Votes)
  • Refacerea legilor pe jutiție și desființarea Secției Speciale (6%, 342 Votes)
  • Eliminarea bugetarilor de LUX (4%, 238 Votes)
  • Absorție superioară de fonduri europene (3%, 184 Votes)

Total Voters: 5.446

Loading ... Loading ...

„Nu ma multumeste raspunsul dnei Primar General! Noi nu i-am cerut sa intervina in licitatii, ci sa se asigure ca procedura este transparenta si nu dirijata catre compania turceasca. Sa se asigure ca in caietul de sarcini nu sunt incluse prevederi menite din start sa elimine sau sa defavorizeze compania romaneasca. Cred ca nu trebuie sa se repeada sa aprobe un raport de licitatie validat de doar 6 membri ai comisiei din totalul de 13! Legea ii permite sa ceara reanalizarea ofertelor fara sa fie acuzata ca intervine in licitatie!

Ii reamintesc dnei Primar General ca tramvaiele fabricate la Arad circula si in Cluj-Napoca, Arad si Oradea si nu vad de ce ele nu ar fi bune si pentru Bucuresti.

Nu in ultimul rand ii reamintesc dnei Primar General ca la baza acordului de guvernare dintre PSD si ALDE a stat angajamentul de a sprijini capitalul romanesc, de a crea locuri de munca in tara si nu in afara, de a incuraja companiile romanesti. Chiar daca coalitia nu mai este la guvernare acest angajament fata de romani ramane.

evomag.ro

Nu cred in coincidente. Nu cred ca intamplator in doar 2 ani doua firme turcesti au luat cele mai mari contracte de achizitii autobuze si tramvaie pentru Bucuresti, in conditiile in care firme romanesti produc aceleasi autovehicule in tara, de aceeasi calitate si cu forta de munca autohtona. Nu e inca tarziu ca o buna parte din cei 176 milioane de euro care vor fi platiti pentru tramvaie sa se intoarca in economia romaneasca”, a scris Tariceanu pe Facebook.

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here