Deputatul PSD Andrei Pop a susţinut, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că unul din zece parlamentari ai grupului PNL provine de fapt de la social-democraţi şi i-a acuzat pe liberali de ipocrizie, scrie Epochtimes-romania.com.

„Pentru pandemia PNL de tupeu şi ipocrizie încă nu s-a găsit vaccin. După ce PNL a votat în 2019, în forurile de conducere, să nu fie primiţi aleşi din alte partide, iar Rareş Bogdan urla teatral pe unde apuca să fie ferecate uşile la partid, 1 DIN 10 PARLAMENTARI AI GRUPULUI PNL PROVIN DE LA PSD. Doar în ultimele zile 30 de primari au schimbat barca de la PSD la PNL, iar liberalii i-au primit. După ce că guvernul liberal foloseşte pandemia pentru a cumpăra echipamente sanitare, măşti la preţuri umflate, PNL o trimite pe doamna Turcan să semene în spaţiul public şi mai multă prostie. Ne spune că PSD a făcut alianţă cu Covidul. Este cea mai absurdă asociere, cum doar din gura doamnei Turcan putea ieşi. După ce guvernul liberal împreună cu coordonatorul de joc, Klaus Iohannis, în luna februarie, se jucau cu vieţile oamenilor de dragul alegerilor anticipate şi ridiculizau virusul, acum încearcă să-şi ascundă incompetenţa, făcând asocieri absurde”, a declarat Andrei Pop.

Potrivit deputatului, Raluca Turcan şi PNL încep să arunce vina oriunde, dar numai la ei nu.

„Noi, social democraţii am tratat cu responsabilitate în Parlament fiecare decizie, cu ochii doar spre oameni, în ciuda jocului meschin pur politic, fără legătură cu cetăţenii, făcut de Iohannis-Orban. S-au agăţat de scaunul guvernării cu decizii haotice, acte normative proaste, întârziate, cu o guvernare care dispreţuieşte nivelul de trai al populaţiei fie că vorbim de copii sau seniori, sau chiar antreprenori. Preocuparea PNL în timp de pandemie şi înainte au fost întotdeauna alegerile”, a precizat Andrei Pop.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Aproximativ 16.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here