Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că „foarte multe” aspecte din relaţia sa cu Nicolae Ciucă se vor schimba, după alegerea lui Ciucă în fruntea PNL, scrie G4Media.ro. „Simt că tragem amândoi la aceeaşi căruţă. Sperăm ca această nouă poziţie pe care o să o aibă domnul Ciucă să nu ne strice acest climat de construcţie pe care l-am avut până acum”, susţine Ciolacu.

„Se schimbă foarte multe şi este şi normal. Chiar dacă suntem într-o coaliţie, şi nu e prima oară când o spun, eu, Marcel Ciolacu, voi fi un adversar al domnului Nicolae Ciucă şi invers. Fiindcă eu reprezint PSD-ul, sunt preşedintele PSD-ului, domnul Nicolae Ciucă se pare că va deveni preşedintele PNL. Conform înţelegerii şi acordului semnat în coaliţie, la anul în luna mai se va schimba primul ministru din partea PNL, care a fost domnul Ciucă şi va veni un prim ministru din partea PSD. Dacă în momentul în care Nicolae Ciucă nu era preşedintele Partidului Naţional Liberal exista o oportunitate sau posibilitatea unei discuţii de a continua mandatul, în momentul în care este preşedintele Partidului Naţional Liberal, această crăpătură nu mai există. Deci switch-ul din mai va avea loc”, a afirmat Marcel Ciolacu la Antena 3, joi seară.

El a subliniat că spune „fără reţinere” că relaţionează foarte bine cu Nicolae Ciucă şi „simte” că „trag amândoi la aceeaşi căruţă”.

„Simt că tragem amândoi la aceeaşi căruţă. Sperăm ca această nouă poziţie pe care o să o aibă domnul Ciucă să nu ne strice acest climat de construcţie pe care l-am avut până acum”, a adăugat Marcel Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.