Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a avut o reactie ironica dupa ce Gabriela Firea a venit luni in sediul primariei pentru a-si face poze ca „se lupta” pentru bucuresteni, scrie Aktual24.ro.

„Astazi am avut o vizita la Primarie. Un grup de parlamentari PSD in frunte cu dna. Firea (domnul parlamentar PSD cu diamantele nu se regasea in acest grup). De ce au venit? Propaganda si ipocrizie. PSD a convocat vineri o sedinta sa anuleze HCL-ul prin care spitalele din Sectorul 1 trec in administrarea unitatilor sanitare.

Acum, spre deosebire de trista administratie PSD din trecut cand dna Firea nu lasa pe nimeni in Primaria Capitalei sa participe la sedintele CGMB eu le-am dat voie acestor manipulatori PSD in Sala de Consiliu si i-am lasat sa vorbeasca singuri. Da, da. Au vorbit singuri. La propriu. Sala era goala. Pentru ca USR, PNL, PMP n-au participat la acest circ mizerabil mediatizat de PSD. Asadar, ramane cum am stabilit… dna senator. Nu se taie finantarea banilor de la spitale asa cum fals ati declarat.

PS: Stimati pesedisti, sunteti ultimele persoane din Romania care au caderea morala sa vorbeasca despre spitale sau despre lipsa finantarii din Sanatate”, a scris Armand pe Facebook.

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea s-a infiintat, luni, la sedinta Consiliului Local al Sectorului 1 care a fost convocata de consilierii locali ai PSD. La sedinta nu au participat insa consilierii de la PNL si USR PLUS, care detin majoritatea, si nici primarul Clotilde Armand.

Firea a venit insotita de mai multi parlamentari PSD, care au tinut sa o pozeze in timp ce tinea un discurs in fata unei sali in care se aflau doar pesedistii. Firea a tinut un discurs in care a sustinut din nou ca finantarea pentru patru spitale din Capitala a fost „taiata”.

„Constatam regretabil ca doamna si consilierii locali de la PNL, USR PLUS si PMP nu au dorit sa participe la aceasta sedinta. Tragem concluzia ca nu ii intereseaza situatia sanatii din Bucuresti si din Romania”, a acuzat Firea.

In timp ce vorbea, Firea era pozata de deputatul PSD Dan Cristian Popescu, fost viceprimar PNL in Sectorul 2. Dupa ce si-au facut poze, Firea si parlamentarii PSD au plecat. De asemenea, au plecat apoi si consilierii PSD. Intregul spectacol organizat de Firea si parlamentarii PSD a durat mai putin de 5 minute.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Aproximativ 17.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.