Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu a reacţionat dur, după ce şeful PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că USR ar trebui să răspundă penal pentru modul în care a înţeles să gestioneze Ministerul Sănătăţii. Într-o intervenţie la RFI, Vlad Voiculescu îi dă replica şefului PSD, amintindu-i acestuia că “păstoreşte un partid care a dat trei miniştri PSD şi toţi trei au fost penali” şi etichetează declaraţiile pesedistului drept „discurs politic mizerabil”, scrie Epochtimes-romania.com.

”Domnul Ciolacu păstoreşte un partid care a dat trei miniştri PSD şi toţi trei au fost penali, dacă ne uităm doar la ultimii ani, aşa că da, e posibil ca dumnealui în mod real să nu creadă că există şi altfel de oameni în România. Cealaltă variantă este aceea a unui discurs politic mizerabil, pe care îl auzim în special de la PSD şi PNL, şi anume ideea că toţi sunt la fel. Nu, nu există nimic, nu numai de natură penală, dar de natură profesională care cu adevărat să poată fi pus în cârca USR, adică a mea sau a Ioanei Mihăilă, apropos de mandatele noastre extrem de scurte. Am atras atenţia de fiecare dată asupra lucrurilor care trebuiau să se întâmple. Lucrurile pe care eu unul mi le pot reproşa sunt cele de încredere faţă de Florin Cîţu şi încredere într-o coaliţie care în fapt nu avea nici un moment interesul românilor în prim-plan, ci cu totul altele”, a declarat Voiculescu.

Aşa cum spuneam, reacţia fostului ministru USR al Sănătăţii vine pe fondul declaraţiilor pe care Ciolacu le-a făcut la Antena 3, la adresa partidului condus acum de Dacian Cioloş.

”Mă mir cum mai scot capul cei de la USR. E inadmisibil cum au condus Ministerul Sănătăţii! Faptul că persoanele cu boli cronice nu au avut acces în spitale pentru tratamente, e ceva… Eu sper ca USR să răspundă penal pentru cum a condus acest minister, pentru că nu doar corupţia ucide şi incompetenţa ucide şi neglijenţa ucide. Cei de la USR ar trebui să ştie că atunci când accepţi o demnitate publică, trebuie să te uiţi în oglindă, să vezi dacă faci faţă sau nu”, a afirmat şeful PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here