Social-democratul Marian Neacşu a fost numit Secretar General al Guvernului, scrie Epochtimes-romania.com. Pentru coaliţia PNL-PSD-UDMR nu a contat că e condamnat penal, a reacţionat marţi, după ce decizia a fost publicată în Monitorul Oficial, Uniunea Salvaţi România.

„Omul care a mutat banii din bugetul primit de la parlament în buzunarul familiei sale va trebui astăzi să stabilească direcţia guvernului, va aviza toate legile şi proiectele de ordonanţă de urgenţă ale guvernului. Un condamnat penal urmează să administreze companii şi regii cu bugete uriaşe, precum Transgaz, Transelectrica şi RAPPS”, a transmis USR.

Partidul condus de Dacian Cioloş a reamintit că, zilele trecute, Laura Vicol a fost numită preşedintă a Comisiei Juridice din Camera Deputaţilor.

„Avocata interlopilor, care declara că îşi doreşte ‘desfiinţarea DNA’, va coordona procesul de modificare a legilor justiţiei. Aşa arată reforma statului pe care PNL şi-o doreşte alături de PSD. Reforma în guvernul hoţiei începe cu penali în funcţii publice”, a punctat USR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here