PSD lanseaza inca o minciuna ridicola. PSD sustine pe pagina oficiala de Facebook ca un milion de romani au semnat „Pactul pentru bunastare”. Pe internet insa apar doar 7.465 de semnaturi, scrie Aktual24.ro.

Cu cine votați în turul 1 al alegerilor prezidențiale?

View Results

Loading ... Loading ...

„Un milion de romani au semnat Pactul pentru bunastare propus de PSD! Un milion de romani sustin masurile propuse de noi, isi doresc pensii si salarii mai mari si programe dedicate tinerilor antreprenori. Un milion de romani vor sa aiba un trai mai bun in tara lor si siguranta ca niciun partid din opozitie nu le va lua din bani.

Le multumim tuturor celor care ni s-au alaturat in acest demers si au semnat singurul angajament pentru binele fiecarui roman! Continuam!”, anunta PSD pe Facebook.

Pe internet insa apar doar 7.465 de semnaturi, cu toate ca atat PSD cat si Dancila au investit sume consistente in promovarea „Pactului” pe retelele de socializare. Prin urmare, este putin probabil ca PSD a strans de peste 100 de ori mai multe semnaturi de pe strada.

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

1 COMENTARIU

  1. Apai mai, idiotilor, tot o dati cu, cresterea salarilor si pensilor, dar cu cresterea nivelului de trai, cand va reveniti? Am inteles, cresterea economica e din imprumuturi, dar e normal asa? Economia bubuie de imprumuturi pentru plata salarilor si pensilor. Coborati dracului cu picioarele pe pamant!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here