Liderul USR, deputatul Dan Barna, a cerut duminică seară demisia guvernului, menţionând că prin organizarea referendumului pentru modificarea Constituţiei acesta a „aruncat 40 de milioane pe o fantasmă”.

Barna a declarat, după încheierea scrutinului, că o clasă politică responsabilă nu ar trebui să organizeze asemenea referendumuri care fragmentează societatea.

„Acest guvern este un guvern care trebuie să plece, este un guvern căruia îi cerem demisia pentru că acest guvern a aruncat 40 de milioane pe o fantasmă. O clasă politică responsabilă nu ar trebui să facă referendumuri care fragmentează societatea, care aduc o ruptură în societate. Şi eu sper că de luni societatea, românii vor reveni la problemele de care le pasă”, a spus liderul USR.

Potrivit acestuia, România are încă destule probleme de rezolvat, mai ales în domeniul infrastructurii, în sistemul de sănătate sau în cel al educaţiei pentru a cheltui bani cu altceva.

Dan Barna a mai precizat că un semnal că românii au respins acest referendum este şi faptul că în niciun judeţ rezultatul nu s-a apropiat de pragul necesar validării. (Sursa: Comisarul.ro)

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

3 COMENTARII

  1. Si a USR care a boicotat la greu; inca de la anuntarea Referendumului Vlad Voiculescu a spus ca e a lui Dragnea nu a celor 3 mil care au semnat initiativa civica; USL =PSD vopsit; vor doar sa culega foloase; vagabonzi miserabili.

  2. Ce caracter murdar trebuie s aai; ai boicotat la greu; deci din cauza ta Barna nu au venit la votul asta normal oamenii; si acum spui ca Dragnea e vinovatul? Nu vezi cat esti de penibil si murdar la sufelt? Te o fi durand si de Romania? Nu de USR? TU esti primul care trebue scos in afra legii, si USR; pt ca nu iubiti poporul; sa l indemnati s amearga la un exercitiu democraic; de ce nu ati iesit sa spuneti NU, sa dovediti ca mai multi spun Nu decat DA? Nu, ati ales boicot t ca stiati ca Nu vrem sodomia cu legile ei; ci familia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.