Fostul ministru al Justiţiei Ana Birchall a reacţionat dur, via Facebook, după ce liderul PMP Traian Băsescu a apreciat că instituţiile statului au ajuns să aibă o atitudine defensivă în raport cu reţelele de crimă organizată şi a blamat faptul că, după scandalul cu protocoalele secrete, SRI s-a retras din supravegherea acestor grupări, însă este necesar să intre din nou în acţiune, scrie Epochtimes-romania.com.

„După ce a sprijinit public demolarea statului de drept, a instituţiilor de aplicare a legii şi celor de suport, denunţând ‘abuzurile’ care au dus la condamnarea fratelui său Mircea, anturat până la cumătrie cu interlopul Bercea Mondialul ….fostul preşedinte cere mai multă fermitate şi scoaterea unor instituţii din cazărmi în lupta cu crima organizată. Politica suportă multe dar atâta ipocrizie e greu de întâlnit în altă parte decât la un fost şef de stat care ieşea cu ochii umezi în prime time acuzând ‘hărţuirea’ de către instituţiile statului a unei anumite doamne şi a prietenelor ei de şedere în ţări cu nume exotice!”, a transmis Ana Birchall.

Potrivit fostului ministru al Justiţiei, lupta împotriva crimei organizate trebuie dusă în continuare cu maximă fermitate, inclusiv prin aplicarea legilor şi făcut curăţenie serioasă în justiţie, nu numai declarativ.

„Sigur că şi după această postare mi-am mai făcut nişte ‘prieteni’ şi mă aştept să fiu atacată şi denigrată iar pagina mea de FB să fie iar invadată de postaci şi trolli dar nu voi înceta să spun adevărul şi să demasc impostura şi ipocrizia! Daţi share, oameni buni, să se ştie adevărul!”, a afirmat Ana Birchall.

Reamintim că Traian Băsescu a atras atenţia, recent, că atitudinea instituţiilor statului faţă de reţelele de crimă organizată trebuie să se schimbe, altfel vom ajunge să ne fie frică să ieşim pe stradă. În opinia fostului preşedinte, trebuie restabilită implicarea unor unităţi de informaţii puternice ale Ministerului de Interne, iar SRI trebuie să revină pe câmpul de culegere a informaţiilor de la grupările interlope.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 15.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

3 COMENTARII

  1. Domnita draga…imi schimb parerea de domnia ta..partidul dv ce a facut??..VA spun eu ..a raso din temelii!! Nu sunt simpatizant basescu..dar mi e scarba de politica asta jegoasa, care se face in romanica. Cum a anuntat canditatura la primarie…Hop….si atacul …tocmai de la cine ar trebui sa taca…..Pana acum ,de ce nu ati vorbit asa pios?Oare cand se va face o politica curata si la noi…aveti raspuns?

  2. D-na Ana Birchall,parca va esit un porumbel din gura,tare adevart vorbiti.Eu gandesc si cred ca si la Dsv am facut o sesizare cat si la zeci de Min ai Juist,MAI si cei doi presedinti de valoare ai Ro,in care se numara si Vecinu T.Basescu,de de zeci de ani in legatura cu structura mafiota Cosa Nostra de de la IPJ,DNA si PCA -ta,care am dus lupta de gherila pentru dreptate si adevar a fi si verificat de catre Parchetu General,CSM,imspectia Juditiara CSM cum au ascuns si musamlizat adevarul,nu au fost informati de catre sub alterni de sesizari.Si cine Prc Adina Florea,Puiu Zarafina si gasca lor cu minciuni,gainari si golanii,ale statului de drept si Constitutiei Ro.Cu Av de casa la spagi prin licitatie,martori acoperiti,descoperiti ne cunoscanduma ,acesti Av de casa au facut seminar cu ei ce sa minta in fata instantei.Acum de buni ce au fost la C-ta,cu rezultate deosebite si de recunoastere de catre politicieni nostri in frunte cu dl T.Tudorel,daca ati auzit Dsv de el,cel mai bun Min al Just din cei 100 de Minstiri in Guvernului PSD si ultimi 1oo de ani cu o mapa profesionala si un C.V.la exceptional ca reconpensa adusi arme letale cu laser sa apere adevaratii Hozii politicieni cu imunitate la CCR,SIIJ,DNA si pe unde mai sunt infiltrati la puncte cheie,noi sarcile,gunoaele si mizeria societati nu avem acces la dreptate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here