Candidatul PNL la Primaria Bragadiru, Gabriel Lupulescu, anunta cu mandrie ca este sustinut de primarul Sectorului 5, penalul Cristian Popescu Piedone, scrie Aktual24.ro.  „Asa trebuie sa arate o relatie fructuoasa intre primarii care stiu ca dincolo de apartenenta la un partid sta interesul cetateanului”, spune Lupulescu.

Pe 27 iunie vor avea loc alegeri locale partiale si in Bragadiru, dupa ce fostul primar PNL Cimpoeru a fost condamnat la 56 de luni de inchisoare pentru nu mai putin de trei infractiuni. Edilul a fost gasit vinovat pentru instigare la fals material in inscrisuri oficiale si doua infractiuni de complicitate la fals intelectual, fapte facute in perioada 2015-2017. Cu toate ca se stia de acest proces si de faptul ca in faza de fond a procesului, judecata la Cornetu, Vasile Cimpoeru fusese condamnat la 2 ani si 4 luni inchisoare cu suspendare, acesta a fost reales in 2020.

Lupulescu, actualul candidat PNL, a postat pe contul sau de Facebook o filmare in care primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, anunta ca il sprijina.  Popescu Piedone este condamnat la opt ani si jumatate de inchisoare in dosarul Colectiv, insa a facut apel la sentinta.

In clipul postat pe Facebook de candidatul PNL Gabriel Lupulescu, Piedone spune ca soacra sa locuieste in Bragadiru si ca spera ca administratiile locale din Sectorul 5 si Bragadiru sa isi dea mana in folosul cetatenilor.

”Soacra mea sta in Bragadiru si la radio varsta a treia, esti top. Nu stiu ce faci, dar acolo e corason ( ‘inima’, in spaniola)”, spune Piedone.

„In administratia publica locala nu este loc pentru dispute politice, deoarece singura politica pe care un primar eficient o are de facut in mandatul sau este aceea de a munci in folosul oamenilor. Indiferent de partidele din care fac parte, primarii localitatilor care se invecineaza trebuie sa conlucreze. Un exemplu de buna colaborare va fi actiunea comuna de ecologizare, care va fi derulata saptamana viitoare de catre Primaria Sectorului 5, in colaborare cu Primaria Bragadiru, intr-o zona aflata chiar la limita administrativa dintre Bucuresti si orasul nostru. 

Asa trebuie sa arate o relatie fructuoasa intre primarii care stiu ca dincolo de apartenenta la un partid sta interesul cetateanului. Impreuna cu Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, credem ca diferentele politice pot fi inlocuite de colegialitate. Din discutia pe care am avut-o reiese clar ca amandoi vom colabora pentru rezolvarea problemelor care apar in zonele in care localitatile noastre se invecineaza. Fara sa tinem cont de politica, amandoi vom face totul pentru oameni”, a scris Lupulescu.

Lupulescu este om de afaceri si dezvoltator imobiliar. In 2009, numele lui Gabriel Lupulescu a ajuns si in presa mondena. Cancan scria, in acel an, ca Lupulescu (poreclit ”Beton” pentru afacerile imobiliare pe care le are) este proprietarul unui Maybach unicat in Romania. A platit la acea vreme pentru el 480.000 de euro, alegand sa plateasca totul cash.

A reușit premierul Florin Cîțu să-și țină promisiunea de a opri nepotismele și conflictele de interese?

View Results

Loading ... Loading ...

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 17.700 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here