Fosta mare campioană la gimnastică artistică Corina Ungureanu s-a înscris în Pro România, motivându-şi decizia prin faptul că „niciun partid nu spune nimic despre sportul românesc” şi că a ales să vorbească şi să muncească „pentru domeniul cel mai iubit de români alături de Pro Romania”, scrie News.ro.

„De ce Pro România? Pentru că nici un partid nu spune nimic despre sportul românesc, despre problemele grave cu care ne confruntăm începând cu infrastructura (baze de antrenament), deblocarea posturilor pentru tehnicieni în sporturile prioritare pentru România, salarizarea antrenorilor şi personalului din cluburile sportive, bugetele mizerabile care se dau cluburilor sportive şi multe alte probleme care au dus la lipsa rezultatelor la nivel internaţional. Nimeni nu conştientizează rolul social şi economic al sportului. Am ales să vorbesc şi să muncesc eu pentru domeniul cel mai iubit de români şi am ales s-o fac alături de Pro România”, scrie Corina Ungureanu pe Facebook, unde a postat o poză în care este alături de fostul ministru de Finanţe, Ioana Petrescu.

Fosta mare campioană spune totodată că şi-ar dori ca oamenii să-i respecte decizia.

„Mi-aş dori ca oamenii să-mi respecte această decizie şi să aibă încredere în mine. Am făcut rezultate pentru România ca sportivă, acum încerc şi ca antrenor, dar pot să pun umărul şi la construcţia unui plan pe termen lung pentru domeniul pe care îl iubim cu toţii! Vrem să mai auzim imnul României? Da! Atunci, la treabă cu capul sus că e mult de muncă!”, concluzionează ea.

Corina Ungureanu s-a născut la 29 august 1980 în Ploieşti, este o antrenoare şi o gimnastă de talie mondială, retrasă din activitatea competiţională. A fost membră a echipei de gimnastică artistică a României, a avut o activitate competiţională internaţională între 1993 şi 1999. A câştigat de două ori titlul mondial, în anul 1997, la Lausanne, şi în anul 1999, la Tianjin. Totodată, aceasta a luat două medalii de aur la Europene din 1998, de la Sankt Petersburg.

Cel mai potrivit aliat apropiat şi partener strategic al României ar trebui să fie:

View Results

Loading ... Loading ...

[insta-gallery id=”1″]

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

CITEȘTE ȘI:

Gabriela Firea, despre sârma pe care i-au găsit-o medicii în colon: Nu pot exclude mâna criminală

Avocaţii şi IT-iştii români, cei mai buni din lume: România a obţinut Premiul l la Global Legal Hackathon

PSD pune ceva la cale. Antena 3 anunță deja ”bătaie în stradă” la Iași. Amenințările lui Dragnea

Materialul VIDEO cu falsul Iisus zicând ”#muiePSD” a fost comandat chiar de PSD și atribuit USR

[sg_popup id=6254]

1 COMENTARIU

  1. Una e să spui și alta e să faci. Ce a făcut „Pinocchio” pentru sportul românesc? Ăsta minte cum respiră. Mai multe a făcut Boc în Cluj pentru sport, decât Ponta ca prim ministru. La sportivi se pare că minte multă nu se cere. Alte exemple de-a dreptul halucinante: Ducadam și Doroftei. Iar Ioana Petrescu, la capacitatea ei ar putea să caute ceva serios de lucru, nu să se ralieze cu unul din cei mai ticăloși gușteri ai națiunii române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here