Presedintele interimar al PNL Giurgiu, europarlamentarul Dan Motreanu, a anuntat sambata ca aproximativ 600 de membri ai ALDE din judet, inclusiv deputatul Toma Petcu, s-au alaturat liberalilor, apreciind ca este vorba despre „nasterea unui proiect politic important”, scrie Aktual24.ro.

Sunt sondajele un argument pentru recrutarea primarilor PSD și ALDE pe care, tu PNL, îi acuzai că au furat din PNDL?

View Results

Loading ... Loading ...

In opinia sa, PNL Giurgiu arata, prin acest proiect politic, ca are deja o alta capacitate institutionala, pentru ca are doi parlamentari, Toma Petcu si Alexandru Andrei, precum si doi secretari de stat pe doua domenii importante, Gheorghe Stefan la Ministerul Agriculturii si Dumitru Beianu la Ministerul Mediului.

Toma Petcu a devenit prim-vicepresedinte al organizatiei judetene PNL Giurgiu, alaturi de Alexandru Andrei, iar fostul presedinte al organizatiei municipale ALDE Giurgiu va deveni prim-vicepresedinte al organizatiei municipale PNL. De asemenea, in structura Biroului Judetean al PNL Giurgiu vor fi cooptati 15 membri proveniti din ALDE.

Click AICI! Peste 13.000 de persoane te așteaptă să te alături grupului de Facebook ”România EUROPEANĂ” pentru a dezbate cele mai interesante subiecte.

Dacă vrei să dormi liniștit, trezește-te! Și nu uita că un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.