Deputatul PSD Florin Iordache a declarat că se gândește la înăsprirea legilor, după ce un protestatar l-a certat pe colegul său Eugen Nicolicea, pe stradă.

„E un comportament normal? Dacă cineva are ceva de spus, eu zic să spună potrivit normelor legale. Vom analiza ca să vedem dacă legile sunt prea ușoare, în ideea că îți dă posibilitatea să ai un comportament anormal, pentru că până la urmă cine are ceva de spus se poate comporta totuși civizilat și fără astfel de ieșiri.

Dacă cineva are ceva de comentat vis a vis de o atitudine politică a unui politician, are ocazia, atunci când sunt alegeri, să aibă o altă opțiune. Sau se poate, dacă consideră că a încălcat o lege respectivul, atunci se poate adresă organelor, dar modul în care se jignește și s-a depășit o anumită barieră cred că este inadmisibil”, a afirmat Florin Iordache, duminică, pentru Mediafax.

Social-democratul a adăugat că este nemulțumit „de ieșirile acestea la limita legii”.

„Până la urmă să vii să șicanezi un om pentru că are o altă atitudine sau o altă părere? Pot să înțeleg că cineva are o altă opinie, dar nu pot să înțeleg că depășește un cadru civilizat și normal”, a completat Iordache.

Citește și ”Doar 4 % dintre români au încredere în parlamentari, 9 din 10 oameni cred că în România corupția e insuportabilă

Reacția vine după ce un protestatar l-a abordat, duminică, pe deputatul PSD Eugen Nicolicea pe stradă, iar apoi l-a urmărit prin trafic și a transmis totul pe Facebook.

icolicea pe strada, iar apoi l-a urmarit prin trafic si a transmis totul pe Facebook.

Nicolicea nu este primul oficial urmărit de către protestatarii #rezist. Anul trecut, președintele CCR Valer Dorneanu a fost urmărit și apostrofat, iar Florin Iordache s-a ales cu afișe cu jigniri lipite pe ușa garajului.

Deputatul PSD a precizat că avocatul sau a depus, în luna decembrie, o plângere penală la Parchetul General care își urmează cursul legal. (Sursa: Ziare.com)

”Țară liberă, ziariști ocupați” – Ne-am propus să oferim ceea ce politicienii corupți, și nu numai, au reușit răpească tuturor cetățenilor: demnitatea, adevărul și curajul. Alege să fii patronul nostru – www.patreon.com/dacnews

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here