Presedintele PNTCD Aurelian Pavelescu sustine ca noul primar al Timisoarei, Dominic Fritz, ar fi un „produs al serviciilor secrete germane” a carui misiune este de a realiza „autonomia Transilvaniei”. Pavelescu, sustinator infocat al PSD, ar urma sa candideze pe listele PSD Diaspora pentru un loc de parlamentar, scrie Aktual24.ro.

„Domnule Fritz, asa cum desigur stiti, inca din ianuarie, cand nu erati cunoscut de nimeni, un politician roman a dat publicitatii informatia ca sunteti un produs al serviciilor secrete germane, ca aveti misiunea de a castiga primaria Timisoarei si ati face parte dintr-un plan extins de ‘autonomizare a Transilvaniei’. O parte din ‘profetie’, iata, s-a implinit! Probabil n-a fost o ‘profetie’, ci o informatie livrata de contraspionajul romanesc, e la mintea cocosului. Si, daca SRI, cu toate tarele lui, a facut asta, inseamna ca a apreciat ca dvs. si ce s-ar afla in spatele dvs. trebuie tratat ca o amenintare la adresa securitatii nationale!

Prin publicarea unei astfel de stiri s-a incercat o prevenire si o zadarnicire. Am tinut sa reiterez stirea din ianuarie, adeverita partial in septembrie, pentru tinere de minte si, mai ales, pentru ca in Transilvania curentul ‘autonomist’ prinde contur cu mijloacele nu doar ale propagandei, dar si prin actiuni de natura economica sustinute, care se opresc, ca din intamplare la Carpati. Si, ca intr-un blestem, tentativele sa legam Transilvania de Vechiul Regat prin autostrazi, se izbesc de ziduri invizibile.

Va felicit ca ati invatat asa de bine limba romana, ca ati fost votat de timisoreni! Sper sa deveniti cat de curand si cetatean roman! Mai sper sa ne si respectati pe noi, romanii, asa cum spuneti! Va dau un reper, Stephan Ludwig Roth, marele umanist german din Transilvania, care s-a alaturat cauzei romanilor opresati, participant la Marea Adunare de la Blaj. E adevarat ca Roth a murit impuscat de ‘tribunalul de sange’ al nobililor maghiari de la Cluj, dar a ramas in sufletul neamului romanesc!”, sustine Pavelescu.

Scriitorul Ciprian Apetrei a anuntat, joi, ca presedintele PNTCD, Aurelian Pavelescu, va primi un loc eligibil pe lista de candidati a PSD pentru Diaspora. Pavelescu s-a remarcat in ultimii trei ani prin numeroase actiuni si mesaje pro-PSD.

„Printre propunerile PSD pentru parlamentari de Diaspora se afla Aurelian Pavelescu. Cel care a ingropat PNTcd. Si care a jignit in nenumarate randuri romanii de pretutindeni.

Acelasi fost partid care l-a trimis in Parlamentul european pe Chris Terches, ziua preot in SUA si seara luptator anti-Justitie la Antena3.

Macar acum este la lumina zilei opera de distrugere prin infiltrare a partidelor istorice de catre fostii securisti si activisti ai Partidului comunist. Le-a reusit cu doua partide din trei. Era sa le reuseasca si cu PNL.

Ghinion. De la acesta li se va trage disparitia. Mai sunt cateva zile pana la alegerile locale. De aici va incepe. La revedere, PSD!”, a scris Apetrei pe Facebook.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 16.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

Relaxează-te puțin! Ascultă asta:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here