Vicepreşedintele PMP Mihail Neamţu a declarat, pentru Digi24.ro, că este propunerea partidului fondat de Traian Băsescu pentru funcţia de viceprimar care coordonează instituţiile de cultură ale Primăriei Capitalei, scrie Epochtimes-romania.com.

„Decizia este a celor care fac deja majoritatea şi decizia pe care o va lua PNL şi USR. În cazul în care va fi cooptat un membru PMP din Consiliul General, va consolida majoritatea. Acum, dacă la ora asta cineva se îmbolnăveşte sau defectează, se pierde majoritatea. Nicuşor Dan e la doar un vot distanţă de a pierde majoritatea. Dacă nu este cooptat un membru PMP, ei vor rămâne cu o majoritate fragilă”, a declarat Mihail Neamţu.

Potrivit liderului PMP, decizia e la Nicuşor Dan şi liderii USR şi PNL.

„Noi n-am solicitat nimic. E o propunere care s-a făcut din partea PMP, Mihail Neamţu, viceprimar pentru instituţiile de cultură ale Primăriei. În funcţie de maturitatea politică care va fi demonstrată în următoarele zile, Primăria Bucureşti va avea o majoritate consolidată sau nu”, a adăugat Mihail Neamţu.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 16.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

Relaxează-te puțin! Ascultă asta:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here