Un ziarist de la ziarul Infobraila a fost pălmuit public de către unul dintre apropiaţii deputatului Alexandru Pop, incidentul având loc chiar în sediul PNL din Brăila, scrie Epochtimes-romania.com.

Sursa citată afirmă că după ce, în mai multe rânduri, deputatul Popa s-a arătat deranjat de întrebările privind sinecurile pe care le oferă apropiaţilor săi, unul dintre aceştia, fostul consilier Nechita Ovidiu, afacerist cunoscut în Brăila, inclusiv pentru vânzarea de măşti de protecţie pentru copii, l-a înjurat pe jurnalistul Cătălin Iordache, de la Infobraila. Atunci când i s-a cerut socoteală pentru comportamentul suburban, Nechita l-a plesnit peste faţă pe Iordache, momentul fiind înregistrat video.

La faţa locului a sosit şi Poliţia, după un apel la 112, care a întocmit proces verbal pentru cele întâmplate. Poliţiştii l-au căutat pe Nechita în sediul PNL. Acesta însă fusese sfătuit de către deputatul Alexandru Popa să plece de urgenţă de la faţa locului, astfel că poliţiştii nu l-au găsit, dar l-au identificat ca agresor.

Ziarul Infobraila şi jurnalistul Cătălin Iordache au anunţat că se vor constitui parte vătămată, jurnalistul semnând actele premergătoare plângerii penale pentru lovire şi alte violenţe.

A reușit premierul Florin Cîțu să-și țină promisiunea de a opri nepotismele și conflictele de interese?

View Results

Loading ... Loading ...

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 17.700 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here