Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan are un mesaj dur la adresa PSD chiar in timpul dezbaterilor la motiunea de cenzura, scrie Aktual24.ro. „Va tremura genunchii, mintiti, manipulati, va pretati la josnicii”, afirma Bogdan.

Sunteți mulțumiți de măsurile luate de Guvernul Orban de la preluarea frâielor și până în prezent?

View Results

Loading ... Loading ...

„Tupeul pesedist si prefacatoria depasesc orice limita! Marcel Ciolacu joaca rolul sideratului si pretinde ca deciziile luate de PNL sunt impotriva tarii, si ca vai, romanii trebuie afle ce fac liberalii in puterea noptii – vezi, Doamne, intre ordonantele ce repara ticalosiilor pesediste si mizeriile fara margini ale guvernelor lui Dragnea n-ar fi nicio diferenta.

Nu s-au invatat minte!! Sefii PSD chiar isi considera electoratul ca fiind format din cretini.

Mai prefacutilor, ar trebui 10 guverne sa munceasca non-stop pentru a repara DE URGENTA toata nefericirea pe care ati semanat-o in Romania! De la sistemul de sanatate si pensii nemeritate la distrugerea educatiei, agriculturii, turismului, industriei! Oriunde te uiti, numai disperare! Iar daca un partid, daca seful statului incearca sa schimbe radical lucrurile, sariti cu aceleasi minciuni sfruntate!! Nu v-ati preocupat decat de promovarea incompetentilor utili, ati semanat teroare peste tot, ati facut averi de faraoni si ati cumparat voturile necesare mentinerii puterii.

Dar ati vrut putere numai pentru voi si-ai vostri, nu pentru nefericitii pe care i-ati manipulat! Si acum, deoarece va tremura genunchii, mintiti, manipulati, va pretati la josnicii. Stiti ca alegerile va pot pulveriza maniera de a face politica, adica in dispretul cetatenilor Romaniei. Ati trecut tara asta prin foc, ati distrus economia, aproape n-ati mai lasat nimic in picioare. Sa va fie rusine! Chiar nu aveti nimic sfant?”, a scris Rares Bogdan pe Facebook.

Click AICI! Peste 13.000 de persoane te așteaptă să te alături grupului de Facebook ”România EUROPEANĂ” pentru a dezbate cele mai interesante subiecte.

Dacă vrei să dormi liniștit, trezește-te! Și nu uita că un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.