Guvernul a căzut. Moţiunea de cenzură depusă de PSD, intitulată „Guvernul Orban/PNL – privatizarea democraţiei româneşti”, a trecut.

Sunteți mulțumiți de măsurile luate de Guvernul Orban de la preluarea frâielor și până în prezent?

View Results

Loading ... Loading ...

Moţiunea de cenzură iniţiată de PSD şi susținută de UDMR, împotriva Guvernului Orban, a trecut în Parlament cu 261 de voturi. Contra au votat 139 parlamentari, nu au fost abţineri.

PNL s-a asigurat ca motiunea de cenzura va trece, o senatoare votând in favoarea motiunii de cenzura, anunta Digi24. Senatoarea PNL care a votat pentru caderea Guvernul Orban este Carmen Harau.

”Daca vom mai continua inca un an cu acest Parlament dominat de PSD, Romania si romanii vor pierde si mai multe oportunitati si mai multe sanse de dezvoltare. De aceea, cred cu putere ca dorinta romanilor de a avea alegeri anticipate cat mai rapid, chiar in primavara anului 2020, trebuie sa fie obiectivul nostru, al tuturor celor care aparam interesele tarii”, declara Carmen Harau in urma cu trei saptamani.

Numarul necesar de voturi pentru ca motiunea sa treaca este de 233. PSD, UDMR si traseistii lui Melescanu au impreuna 232 de voturi. Intre timp, si Victor Ponta a anuntat ca va vota motiunea.

Click AICI! Peste 13.000 de persoane te așteaptă să te alături grupului de Facebook ”România EUROPEANĂ” pentru a dezbate cele mai interesante subiecte.

Dacă vrei să dormi liniștit, trezește-te! Și nu uita că un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.