La aproape patru luni de când și-a dat demisia de la Ministerul Muncii cu gândul de a prelua Ministerul Dezvoltării sau pe cel al Transporturilor (plan eșuat ca urmare a opoziției președintelui Klaus Iohannis), Lia Olguța Vasilescu revine în Palatul Victoria. De data asta, în calitate de consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă.

Sunteți de acord cu declanșarea referendumului pe tema Justiției?

View Results

Loading ... Loading ...

Anunțul l-a făcut Liviu Dragnea, duminică, la Tg. Jiu, unde a participat la Conferința de alegeri a PSD Gorj: „Există deja la Ministerul Transporturilor o echipă formată, dedicată doar pentru acest drum expres (Craiova – Târgu Jiu). Olguța Vasilescu i-a cerut doamnei prim-ministru să accepte să fie consilier onorific al prim-ministrului pe infrastructură, pentru a se implica și ea direct în a urmări realizarea acestei lucrări, care este importantă pentru această zonă a țării”.

Ulterior, printr-un mesaj pe Facebook, Olguța Vasilescu a confirmat cooptarea sa în echipa guvernamentală, dar l-a contrazis pe Dragnea în privința inițiativei de a ocupa această funcție. Proaspăta doamnă Manda spune că nu ea „i-a cerut doamnei prim-ministru” să fie consilier onorific, ci Viorica Dăncilă „și-a dorit să rămân în echipa guvernamentală”.

”Astăzi, am participat la Conferința de alegeri a PSD Gorj. Felicitări noii echipe de conducere alese și președintelui Mihai Weber! Oltenia intră în campanie electorală! Oltenii vor realizarea drumurilor expres Pitești – Craiova și Craiova – Târgu Jiu, în a căror realizare voi avea prilejul să mă implic personal! Chiar dacă nu am putut să o fac din calitatea de ministru, voi putea să supraveghez lucrările la aceste obiective din funcția de consilier onorific al premierului pe probleme de infrastructură, singura poziție care îmi permite să îmi păstrez și mandatul de deputat de Dolj ales în Parlamentul României. Premierul Viorica Dancilă și-a dorit sa rămân în echipa guvernamentală și am optat pentru aceasta funcție, din dorința de a participa activ la realizarea unor obiective pe care le-am promis în campania electorală!”

Din doi, unul minte: ori Liviu Dragnea, ori Olguța Vasilescu! El susține că ea „s-a cerut” în guvern, ea zice că Dăncilă „și-a dorit-o” cu orice preț, nu mai putea fără ea.

Este stupefiantă insistența lui Liviu Dragnea și a PSD de a o impune în guvern pe Lia Olguța Vasilescu, care de fapt nu se pricepe la nimic. Mandatul său la Ministerul Muncii a fost o catastrofă, iar pregătire profesională pentru Transporturi nu are. (Sursa: Ziaristii.com)

Veți participa la alegerile europarlamentare și dacă da, cu cine veți vota?

  • Da, voi participa și voi vota USR (35%, 5.975 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PLUS (24%, 4.068 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PRO România (23%, 4.024 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PNL (9%, 1.478 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota alte partide sau alți candidați independeți (4%, 651 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PMP (3%, 502 Votes)
  • Nu, nu voi participa la vot (1%, 236 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PSD (1%, 232 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota ALDE (0%, 75 Votes)

Total Voters: 17.241

Loading ... Loading ...

Sprijină proiectul DAC News donând prin PayPal, sau devino patronul nostru pe Patreon! Nu uita, peste 10.000 de persoane te așteaptă în grupul România EUROPEANĂ!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.