Fost preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir – trimis în judecată pe motiv că ar fi primit o mită de 3,5 milioane de euro de la administratorul RCS/RDS, Ioan Bendei, în schimbul acordării drepturilor de televizare a meciurilor de fotbal din Liga 1 – susţine că soluţia pentru ca România să redevină „înfloritoare” este ca Gabriela Firea să devină preşedinte iar Olguţa Vasilescu să fie numită prim-ministru, scrie Epochtimes-romania.com.

„Ţara asta nu a avut în afară de Năstase (Adrian Năstase) niciun politician cu sânge în instalaţie şi cu minte. Băsescu a fost şmecher. Aş dori ca două femei să fie în fruntea acestei ţări. Una, preşedintă, doamna Firea, şi asta de la Craiova, Olguţa, prim-ministru. Şi o să facă ţara înfloritoare. Dacă am pune două doamne în fruntea ţării, altfel ar fi această ţară”, a declarat Dragomir.

De asemenea, Dragomir s-a declarat apoi bucuros că „serviciile şi DNA s-au mai potolit” şi a încercat să acrediteze ideea că de fapt el a ajuns să fie condamnat pentru luare de mită pentru că aşa a vrut Băsescu.

„Pe Gică Popescu l-au luat şi l-au băgat la puşcărie să câştige Burleanu. Toţi din fotbal s-au dus nevinovaţi la puşcărie. Fără ordinul lui Băsescu nu se ducea nimeni la puşcărie. Peste 15 s-au dus la puşcărie. La mine a ieşit Băsescu pe post şi, întrebat de presă de ce Dragomir nu a fost arestat, a spus: ‘am vrut, dar nu a pus mâna pe bani’. Aveam microfoane şi sub limbă. Trebuia să mă prindă şi pe mine. Serviciile şi DNA făceau ce voia Băsescu. Acum s-au mai potolit”, a mai spus Dumitru Dragomir.

Acesta a fost condamnat în ianuarie 2019, în primă instanţă, la 4 ani de închisoare cu executare, acuzat fiind că ar fi încasat o mită de 3,5 milioane de euro de la administratorul RCS/RDS, Ioan Bendei, în schimbul acordării drepturilor de televizare a meciurilor de fotbal din Liga 1.

Decizia a fost atacată iar Curtea de Apel a decis însă că procesul nu trebuia să fie judecat de Tribunalul Bucureşti, pentru că fiul lui Dumitru Dragomir, inculpat şi el, dar achitat, e avocat, şi doar Curtea de Apel poate judeca un astfel de caz. În consecinţă, s-a dispus rejudecarea dosarului de la zero, începând cu procedura camerei preliminare.

Care este soluția pentru Poliția Locală?

View Results

Loading ... Loading ...

6 COMENTARII

  1. Mai nea Mitica, te stiam baiat destept si diplomat in declaratii. Pai sa propui ca presedinte si premier doua practicante ale celei mai vechi meserii ce cu greu si-au facut studiile superioare
    ( nicuna nu se poate lauda cu un master- apropo madam Firea se lauda ca a fost doctorand dar nu l-a dus niciodata la final) si care in cariera politica au avut doar rateuri ,ma face sa cred ca Nea Mitica ai c-am luat-o pe miriste. Pacat ca-mi erai simpatic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.