Deputatul Catalin Radulescu, exclus din PSD, sustine acum ca la varful PSD se afla „coruptii, informatorii Securitatii, analfabetii si agramatii”, scrie Aktual24.ro. „Ma bucur ca m-am separat de acesti indivizi de proasta calitate”, a subliniat Radulescu.

„Nu pot respecta coruptii, informatorii Securitatii, analfabetii si agramatii din PSD. Fapt pentru care am ales tot timpul sa fac parte dintr-o echipa de oameni intelectuali, care reprezinta partidul si pe care electoratul PSD ii respecta”, a declarat Radulescu pentru Adevarul.

„Excluderea mea este o executie mafiota pe care eu nu o agreez. Eu am stat alaturi de oameni de mare calitate in PSD. E hilar sa o scapi pe Carmen Dan, care era in autoizolare si sa ma excluzi pe mine care eram in spital. Cand am plecat din spital, votul motiunii deja se terminase”, a detaliat Radulescu.

„Ma bucur ca m-au exclus, desi au facut-o ilegal si nestatutar. Ma bucur ca m-am separat de acesti indivizi de proasta calitate. Pe termen scurt si mediu, PSD va pierde mult. Pe termen mediu, PSD va fi o catastrofa pentru ca in momentul in care vor pierde alegerile locale si parlamentare, vor ramane in opozitie patru ani. Fapt pentru care cel putin jumatate dintre primarii PSD vor pleca din partid”, a mai spus Radulescu.

Senatorul Roxana Paturca si deputatii Adrian Todor, Catalin Radulescu si Dan Ciocan au fost exclusi, marti, din PSD pentru ca au lipsit de la sedinta de plen comun a Parlamentului in care trebuia sa se dezbata si sa se voteze motiunea de cenzura.

Decizia excluderii celor patru a fost luata in sedinta Consiliului Politic National al PSD.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Aproximativ 16.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.