Președintele PSD, Liviu Dragnea, a susținut, sâmbătă, la Reșița că și procurorii sunt de vină că în România nu se construiesc autostrăzi.

Sunteți de acord cu declanșarea referendumului pe tema Justiției?

View Results

Loading ... Loading ...

”Economia a crescut într-un ritm mai mare decât putem dezvolta drumurile. Da, o să dezvoltăm și drumurile, o să facem și autostrăzi. După doi ani de zile am reușit să identificăm o parte dintre piedicile și dintre cei puși să pună piedici tuturor acestor lucrări. Pe de o parte procurorii, pe de altă parte birocrați care inventează tot felul de piedici sau care spun ‘nu putem să facem asta pentru că nu avem voie’. Și stăm cu banii, stăm cu documentele, stăm cu proiectele și nu putem să începem lucrările. Și se tot schimbă proceduri ca să-i ocolim. Este singura țara din Europa și din lume în care se întâmplă asta. Suntem împiedicați să facem investiții. Cu răbdare, se scoate fiecare piedica”, a declarat Dragnea la Reșița.

Dragnea l-a atacat, în discursul susținut la conferința județeană a social-democraților din Caraș-Severin, și pe președintele Klaus Iohannis, afirmând că acesta nu a făcut ”absolut nimic” în cei patru ani de mandat care să fi ajutat România sau pe români.

”Ce-a făcut acest domn în România? Ce-a făcut Iohannis patru ani? Este o întrebare atât de simplă: ce a făcut acest om cât a fost președinte? Eu nu am găsit un singur lucru, o acțiune, un gest care să fi ajutat România sau pe români, absolut nimic. În schimb, am văzut că este deasupra legii. E de notorietate, sunt documente cu case mătrășite. Dă socoteală? Nu! Zeci de dosare care au fost închise de către același om în jurul căruia face gardă să nu cumva să fie schimbat de acolo”, a spus Dragnea.

El l-a mai criticat pe Iohannis pentru că a blocat activitatea Guvernului prin refuzul de a numi noii miniștri, pentru contestarea legii bugetului de stat pe 2019 la Curtea Constituțională. De asemenea, Dragnea a mai spus că Iohannis vorbește „de rau” România în exterior, în întâlnirile cu oficialii străini. (Sursa: Aktual24.ro)

Veți participa la alegerile europarlamentare și dacă da, cu cine veți vota?

  • Da, voi participa și voi vota USR (35%, 5.975 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PLUS (24%, 4.068 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PRO România (23%, 4.024 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PNL (9%, 1.478 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota alte partide sau alți candidați independeți (4%, 651 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PMP (3%, 502 Votes)
  • Nu, nu voi participa la vot (1%, 236 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PSD (1%, 232 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota ALDE (0%, 75 Votes)

Total Voters: 17.241

Loading ... Loading ...

Sprijină proiectul DAC News donând prin PayPal, sau devino patronul nostru pe Patreon! Nu uita, peste 10.000 de persoane te așteaptă în grupul România EUROPEANĂ!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.