Incident la finalul ședinței de plen comun pentru aniversarea a 15 ani de la aderarea în UE. Fostul lider PNL Ludovic Orban s-a repezit la Florin Cîțu, după ședința pe care acesta a condus-o în calitate de președinte al Senatului, scrie Ziare.com.

„Nu ți-e rușine măi, nesimțitule, îți bați joc de o ședință festivă? Cum să-i dai cuvântul lui Șoșoacă în locul meu?”, i-a reproșat Orban lui Cîțu, au relatat surse martore la momentul din plenul Parlamentului.

La incident au asistat o parte din miniștri și Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților.

Orban s-a enervat că a fost ignorat în momentul în care a solicitat cuvântul la ședința de plen comun, iar din partea parlamentarilor neafiliați a fost preferată ca vorbitor senatorul Diana Șoșoacă.

România sărbătoreşte, în 2022, 15 ani de la aderarea la Uniunea Europeană. Cu acest prilej, Senatul şi Camera Deputaţilor s-au reunit, miercuri, într-o şedinţă solemnă, la eveniment fiind prezent şi ministrul pentru Europa şi Afaceri externe al Republicii Franceze, Jean-Yves Le Drian. Franţa a preluat la 1 ianuarie Preşedinţia rotativă a Consiliului Uniunii Europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.