Presedintele USR PLUS Bucuresti, Vlad Voiculescu, sustine ca PNDL 1 si 2 au fost „o hotie” si ca Programul National de Investitii „Anghel Saligny” va reprezenta „o alta hotie”, scrie Aktual24.ro.

Intr-o postare pe Facebook, fostul ministru al Sanatatii ii reproseaza premierului Florin Citu ca doreste aprobarea ordonantei privind Programul „Anghel Saligny” fara avizul ministrului Justitiei.

„PNDL 1 a fost o hotie. PNDL 2 a fost o hotie. PNDL 3 nu va fi altceva decat o alta hotie. Numirea programului ‘Anghel Saligny’ este o bataie de joc. PNDL 3 ar putea foarte bine sa se numeasca ‘Citu’ la fel cum primele doua se puteau numi ‘Dragnea’ si ‘Udrea’. Florin Citu se pozitioneaza astazi de altfel ca demn continuator al lui Liviu Dragnea si al Elenei Udrea. Procedural, Florin Citu vrea sa faca ceea ce nici Dragnea nu a indraznit. Nici la OUG 13, nici mai tarziu nu s-a trecut peste avizul Ministerului Justitiei. Citu vrea sa-si treaca ordonanta fara acest aviz. E bine sa ne uitam mereu la miza: miza atunci era libertatea lui Dragnea si a altor cativa. Miza astazi sunt 10 miliarde de euro”, scrie Voiculescu, pe Facebook.

El mai spune ca, atunci cand Ministerul Sanatatii a publicat date despre „vaccinarea preferentiala”, premierul a Citu a invocat lipsa avizelor.

„Mai tineti minte cand am publicat datele despre vaccinarea preferentiala a esentialilor? Domnul Florin Citu a abatut atentia publicului de la centrele pentru speciali la ‘MS nu avea avize’. In fapt nu trebuia niciun aviz pentru o simpla publicare a unor date neclasificate dar atunci i-a pacalit pe multi. Astazi tot Florin Citu ne spune ca o ordonanta de urgenta pentru 10 miliarde de euro poate fi adoptata si fara avize”, se mai arata in postare.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 18.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.