Senatoarea Roxana Paţurcă, unul dintre cei patru parlamentari PSD excluşi din partid după ce au absentat de la dezbaterea din Parlament a moţiunii de cenzură, s-a înscris în PNL, scrie Epochtimes-romania.com.

Roxana Paţurcă va activa în grupul PNL de la Senat.

Conform sursei citate, liberalii au primit vestea noii achiziţii de la liderul de grup, Daniel Fenechiu, care, într-un mesaj, i-a urat succes noii colege şi a felicitat-o pentru demersul de luni.

Reamintim că liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, a anunţat, marţi, că patru dintre cei cinci parlamentari PSD care au lipsit luni de la şedinţa în care urma sa fie votată moţiunea de cenzură au fost excluşi, marţi, din partid. Concret, este vorba despre Dan Ciocan, Cătălin Rădulescu (zis “Mitralieră”), Adrian Todor şi Roxana Paţurcă.

Simonis a mai precizat că în cazul senatoarei Carmen Dan s-a luat decizia să se facă o evaluare mai amplă a situaţiei, pentru că „pare că există o situaţie medicală complicată şi probabil că în zilele viitoare se va lua decizia şi în privinţa acesteia”. Dacă documentele prezentate de ea se confirmă, e posibil să nu fie exclusă, în caz contrar, va fi şi aceasta dată afară din partid.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Aproximativ 16.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here