Liderul USR, Dan Barna, a declarat, luni, după discuția cu PNL, că este „cumva surprinzător” faptul că nu a existat o solicitare de a vota sau nu Guvernul Cîțu. Barna a precizat că, din punctul de vedere al USR este nevoie de un guvern stabil, scrie G4Media.ro.

Sunt sondajele un argument pentru recrutarea primarilor PSD și ALDE pe care, tu PNL, îi acuzai că au furat din PNDL?

View Results

Loading ... Loading ...

„A fost o discuție destul de sintetică. Lucrurile sunt în logica decisă de CCR și de președinte, aceea de a încerca constituirea unei majorități”, a precizat Barna.

„A fost interesantă poziționarea – nu a existat o solicitare de a vota sau nu acest guvern. Din punctul nostru de vedere, pentru ieșirea din criză este nevoie de stabilitate. (…) Obiectivul pe care ni l-a transmis CCR și președintele este de a se încerca ieșirea din criză și de a ajunge la un guvern stabil. Dacă nu se va putea ajunge la o majoritate, vom face pașii necesari pentru aniticipate”, a mai declarat liderul USR.

Dan Barna mai precizat că, prin desemnarea lui Florin Cîțu, „președintele este în limitele constituționale”.

Barna a declarat, de asemenea, că USR nu renunță la obiectivul alegerii primarilor în două tururi de scrutin.

Click AICI! Peste 13.000 de persoane te așteaptă să te alături grupului de Facebook ”România EUROPEANĂ” pentru a dezbate cele mai interesante subiecte.

Dacă vrei să dormi liniștit, trezește-te! Și nu uita că un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.