Fostul ministru al Muncii Violeta Alexandru, unul dintre liderii Forţei Dreptei, s-a arătat revoltată, miercuri, că „aripa roşie” din PNL a cedat din nou în faţa PSD, scrie Epochtimes-romania.com.

„Ce înseamnă să nu ai principii şi să nu ai curajul să lupţi pentru ele. PNL (pune) capul în pământ şi execută comanda PSD. Renunţă la interzicerea cumulului pensie – salariu la stat. Mă aşteptam. Imaginaţi-vă câte pile au de rezolvat cele două partide care şi-au trădat electoratul şi care au pus temporar mâna pe România. Niciodată nu se vor aşeza lucrurile corect în România cu PSDişti, pe faţă sau vopsiţi, la putere”, a declarat Violeta Alexandru.

În opinia liderului de grup al partidului condus de Ludovic Orban, nu se va face reformă în administraţia din România în această perioadă.

„Un tânăr care ar vrea să candideze pentru un post în administraţie, îşi poate lua gândul pentru moment. Păcat. Ani rataţi pe care îi vom recupera greu. Alt angajament călcat de PNL în picioare. Se ocupă aparatul de stat să nu se poată nimic. Pentru moment”, a conchis Violeta Alexandru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.