Deputatul PSD Liviu Plesoianu a distribuit satisfăcut pe Facebook declarațiile clarvăzătoarei Mariana Cojocaru care susține că viitorul președinte al României va fi din zodia Vărsătorului. Plesoianu menționează că și el este „varsator”.

„Corespundem și din punct de vedere astrologic (Vărsător, născut pe 24 ianuarie)… Așa că rămâne cum am stabilit…

Mariana Cojocaru: ‘Avem astrograma României: Soarele este în Vărsător. 2019 este un an deosebit! 24 ianuarie… Eu raportez țara întotdeauna la zodia Varsatorului… Vom face 160 de ani de la Mică Unire!’

Mariana Cojocaru: ‘Imi doresc de multă vreme pentru țara asta un Președinte Vărsător!’

Răzvan Dumitrescu: ‘Ei, mai stam…’

Mariana Cojocaru: ‘Stam și asteptam…’

…Sau poate nici nu mai stăm, nici nu mai asteptam”, a scris Plesoianu pe Facebook.

Citește și ”Analiză de coșmar pentru șeful PSD, anul 2019 va ”strica toate planurile” PSD-ului

În urmă cu un an, în ianuarie 2018, Plesoianu a publicat pe pagina sa de Facebook o scrisoare deschisă adresată colegilor săi din PSD în care anunța că va candida la alegerile prezidențiale din 2019, indiferent dacă partidul îl va desemna sau nu drept candidat în cadrul viitorului Congres.

„Va spun că eu voi face exact ce am spus în urmă cu câteva luni. Voi candida la prezidențialele din 2019. Când se va hotărî PSD să țină acel Congres, membrii partidului vor decide, așa cum este firesc. Dar indiferent de acea decizie, eu tot voi candida în 2019”, afirmă Plesoianu, la finalul unui lung text adresat colegilor.

„Stiti de ce? Pentru toate lucrurile pe care le-am scris mai sus. Pentru că, după tot acest an nebun care a trecut, am ajuns la concluzia că am deplină încredere in… mine. Pentru că foarte curând în 2018 voi publica o carte intitulată „Romania – Țara unui VIS posibil”, o carte în care scriu nu numai despre ce s-a întâmplat cu țara noastră, dar și despre cum ne-am putea reașeza în propriul Destin. Pentru că nu voi merge la Coldea, la Maior sau la alții asemenea lor pentru a-mi semna prefața și postfața. Pentru că și în 2018 și în 2019 și mai departe voi continua să joc tenis doar cu prietenii de-o viață. Pentru că și în 2018 și în 2019 și mai departe voi continua să culeg struguri doar din via străbunicilor mei de la tara”, a mai scris deputatul PSD. (Sursa: Aktual24.ro)

”Țară liberă, ziariști ocupați” – Ne-am propus să oferim ceea ce politicienii corupți, și nu numai, au reușit răpească tuturor cetățenilor: demnitatea, adevărul și curajul. Alege să fii patronul nostru – www.patreon.com/dacnews

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here