Deputatul Liviu Pleşoianu, care a plecat din PSD pentru a candida pe listele Partidului Ecologist Român alături de colegul său Şerban Nicoale, le transmite cetăţenilor că, dacă nu îl vor trimite din nou în Parlament la votul din 6 decembrie, va părăsi definitiv scena politică, scrie Epochtimes-romania.com.

Care dintre partide credeți că are cea mai bună listă de candidați pentru alegerile Parlamentare din 6 Decembrie?

  • USR - PLUS (38%, 8.527 Votes)
  • PNL (28%, 6.273 Votes)
  • AUR (22%, 4.948 Votes)
  • PMP (4%, 944 Votes)
  • PSD (4%, 920 Votes)
  • Alt partid (2%, 419 Votes)
  • PRO România - ALDE (1%, 258 Votes)

Total Voters: 22.289

Loading ... Loading ...

Politicianul le promite românilor că, dacă îl vor vota, va iniţia procedura de suspendare a preşedintelui Klaus Iohannis, căruia îi aruncă zilnic cuvinte grele pe pagina sa de Facebook – de la „robot cipat”, „la groparul poporului român”.

În acelaşi timp, Pleşoianu este cunoscut pentru lupta sa contra aşa-zisului „Stat Paralel”, precum şi pentru că a cerut în repetate rânduri expulzarea ambasadorului SUA în România. El este, de asemenea, unul dintre favoriţii ruşilor de la Sputnik, care au scris numeroase articolele laudative despre „curajul” fostului pesedist.

„5 ani de luptă, de expunere totală, de păr albit… 5 ani, foarte probabil, degeaba… În câteva zile, voi trage linie. În România, din nou, a câta oară…, e vremea imposturii, nu a omului care vorbeşte despre SPIRIT. Atunci, omul care vorbeşte despre SPIRIT va găsi alte căi… Dacă, din MILIOANELE care mai suntem, nici măcar 500.000 de români nu vor ţine cont pe 6 decembrie de lupta mea pentru România din aceşti 5 ani, atunci voi lua act, fără să cert pe nimeni, şi îmi voi vedea de drum în afara politicii. Pentru că mesajul pe care îl transmit va avea nevoie de alte căi… Pentru cei care au înţeles mesajul pe care l-am transmis în aceşti 5 ani: Fie să FIM!”, a scris Pleşoianu pe pagina sa de Facebook.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 16.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

Descrețește-ți fruntea:

1 COMENTARIU

  1. Se stie ca Mitraliera nu este Roman, Dar, este ok, ca a si recunoscut, Trebuie sa ai serioase, probleme de logica , ca sa votezi un asemenea .. personaj dubios, Locul lui este de fapt ,intr’o institutie, care sa aibe grija lui, cu gratii la geam,

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here