Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat joi seară, la Antena 3, că președintele Klaus Iohannis va „intra în scenă” dacă Guvernul Cîțu va fi demis marți prin votarea moțiunii de cenzură, scrie Ziaristii.com.

Mai sunt câteva zile până la dezbaterea și votarea moțiunii de cenzură inițiate de PSD. Verdictul va fi dat în ședința de marți, 5 octombrie, a Camerelor reunite ale Parlamentului, ședință ce va începe la ora 12.00.

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte al PNL, a vorbit joi seară, la Antena 3, despre „intrarea în scenă” a președintelui Klaus Iohannis, în caz că Guvernul Cîțu va pica.

Planurile și speranțele lui Rareș Bogdan

* „PNL are 134 de parlamentari, mai sunt încă 46 de pla Minorități și UDMR. Deci, pentru a ține Guvernul am mai avea nevoie de încă 57 de voturi, care pot veni de la USR-PLUS sau din alte părți.”

* „Pe noi ne interesează guvernarea! Le pot spune tuturor, cu toate deschiderea, înțelegându-le retorica, că nu plecăm de la putere! Că vor, că nu vor, vom sta la putere! Vom rămâne.”

* „În scenă intră președintele României! Știu că nu-și doresc foarte mult nici domnii de la PSD, nici de la AUR, nici domnii de la USR-PLUS. Dânsul (Klaus Iohannis – n. red.) vrea stabilitate, vrea implementarea PNRR, vrea să vadă reforme, vrea să vadă investiții. Președintele nu-și dorește să vadă decât că țara se mișcă.”

* „Dacă suntem chemați la Cotroceni, cu siguranță vom merge, pentru a sta de vorbă cu domnia sa, la fel ca toate celelalte partide. Dar știu că vorbește foarte des cu premierul României, cum este absolut normal să fie un dialog.”

* „E multă retorică în declarațiile politice, la televiziuni. Fiecare combatant încearcă să dea satisfacție propriului electorat și atât.”

* „Credeți-mă, Florin Cîțu rezistă! Acum e încărcat după Congres.”

* „Domnul Cioloș a realizat o spirală… o spirală între USR-PLUS, AUR și PSD.”

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 18.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.