Paula Corbu, fiica fostului primar al Devei, Mircia Muntean, a anunţat, pe Facebook, că a luat decizia de a candida pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Hunedoara pentru a-i putea reprezenta pe oameni, scrie Epochtimes-romania.com.

„În ultima perioadă, am discutat cu tata ore în şir despre Hunedoara, despre Deva şi despre responsabilitatea de a-i reprezenta pe oameni. Şi astfel am ajuns la concluzia că decizia firească este să candidez pentru Preşedinţia CONSILIULUI JUDEŢEAN HUNEDOARA! Vă aştept alături de mine! Împreună vom reuşi!”, a precizat Paula Corbu.

În plus, fiica fostului primar Mircia Muntean l-a descris pe acesta ca fiind „modelul suprem de sacrificiu”, dar şi de implicare socială şi „respect”, criticând în acelaşi timp „sentinţa nedreaptă” prin care tatăl ei nu îşi mai poate „finaliza proiectele”.

„Printr-o sentinţă nedreaptă, tatălui meu i s-a luat dreptul de a-şi finaliza proiectele începute pentru hunedoreni. Suferinţa sa a fost cu atât mai mare cu cât, prin acea decizie, cei care l-au îndepărtat de la conducerea oraşului i-au interzis şi dreptul de a mai candida. Ceea ce NU AU ÎNŢELES UNII este ca NIMENI nu îi poate lua DRAGOSTEA şi SUSŢINEREA familiei şi a oamenilor care l-au ales să îi reprezinte, de-a lungul anilor. Tata m-a crescut explicându-mi ce înseamnă administraţia şi, cel mai important, ce înseamnă oamenii pentru el. El este modelul suprem de SACRIFICIU, de IMPLICARE SOCIALĂ şi RESPECT. Iată motivele care mă determină să lupt pentru a-i duce mai departe visul!”, a precizat Paula Corbu.

Reamintim că, în 2017, judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie s-au pronunţat definitiv într-un dosar în care fostul deputat PSD Mircia Muntean a fost acuzat de conducerea unui autoturism sub influenţa alcoolului. În plus, instanţa a contopit pedeapsa de doi ani de închisoare pentru această infracţiune cu o pedeapsă anterioară de 4 ani închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu. Astfel, magistraţii au decis ca fostul primar să execute şase ani de închisoare.

Totuşi, în 26 decembrie 2019, după doar doi ani şi jumătate petrecuţi în spatele gratiilor, Muntean a fost liberat condiţionat.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 15.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.