Ion Cristoiu, invitat permanent la Antena 3, lansează o variantă-șoc: candidatul PSD la alegerile prezidențiale va fi Mihai Gâdea! Acesta ar fi fost propus de fostul premier Adrian Năstase, care din acest motiv a vizitat-o pe Viorica Dăncilă la Palatul Victoria.

Credeți că există vreo diferență între PNL și PSD?

View Results

Loading ... Loading ...

De-a dreptul halucinantă este afirmația lui Ion Cristoiu conform căreia propagandistul-șef de la Antena 3 „are foarte mari șanse să câștige”.

Cristoiu are dreptate când spune că Gâdea „este patriarhul PSD-iștilor”, dar PSD-iștii sunt prea puțini pentru a impune un președinte. Gâdea ar lua mai puțin decât orice alt candidat al PSD, pentru că el este urât de toate eșantioanele de electorat ne-PSD-iste.

Afirmațiile analistului pro-PSD au fost făcute în emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”, care a fost înregistrată și va fi difuzată duminică, 2 iunie, de la ora 17.00, pe Mediafax.ro şi Gandul.info.

Afirmațiile lui Ion Cristoiu

  • „Din sursele pe care le am eu – şi vă dau această ştire -, candidatul PSD este… s-ar putea să fie domnul Mihai Gâdea. Se lucrează de mai mult timp, ca şi în cazul lui Rareş. Puţină lume ştie că în cazul lui Rareş Bogdan s-a lucrat vreo două luni cu sondaje.
  • Sondajele am înţeles că îl dau ca un candidat care nu e om din PSD.
  • Cred, după părerea mea, că invitarea USR-iştilor face parte dintr-o strategie de a-şi îmblânzi adversarii.
  • Sigur că dumneavoastră sunteţi uimită şi vă uitaţi la mine. Eu cred că va candida şi ar putea să şi câştige. Este, ca şi Rareş Bogdan… el nu este un moderator, jurnalist, dacă aţi observat. El la discursuri e mai bun”.
  • „După părerea mea, domnul Năstase l-a propus, şi de aia s-a şi dus la Viorica Dăncilă. Domnul Năstase a anunţat oficial că ar trebui să fie cineva din societate civilă. După părerea mea, acesta este Mihai Gâdea, se lucrează de mai mult timp la sondaje. Şi tot după părerea mea, are foarte mari şanse să câştige, pentru că pe de o parte este patriarhul PSD-iştilor, electoratului PSD… Nu e Tăriceanu. Electoratul PSD nu are încredere în Tăriceanu”.
  • „Trebuie găsite la cap de liste nişte vedete. Eu nu mă refeream la Carmen Avram, mă refeream la Sandra Stoicescu, vedetă. Gâdea nu este perceput numai ca jurnalist, ci şi ca un politician cumva”.

Ciudata vizită a lui Adrian Năstase la Guvern

Adrian Năstase s-a aflat joi timp de oră la Palatul Victoria, unde a discutat cel mai probabil cu premierul Viorica Dăncilă. El nu a făcut declaraţii de presă la plecarea de la Guvern.

Anterior, Năstase anunţase, marţi, pe blogul său, că alături de fostul senator Octav Cozmâncă (PSD) şi de alţi actuali şi foşti lideri ai partidului, va constitui un „grup de sprijin”, ca urmare a rezultatelor proaste la alegerile europarlamentare.

Care credți că este cea mai îndreptățită persoană se preia conducerea PSD, după ce Dragnea a fost arestat??

View Results

Loading ... Loading ...

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

CITEȘTE ȘI: 

Ludovic Orban: Mie nu mi se pare normal ca IT-iștii să fie scutiți de plata impozitului pe venit

PSD i-a interzis lui Cătălin Rădulesc să mai deschidă gura după scandalul creat cu medicii și profesorii

Expert german în fraude electorale: PSD a furat între 2 și 4 locuri în Parlamentul European de la partidele de Opoziție

CTP: ”PSD e un zombi jegos. Trebuie să dispară! Dăncilă e speriată de oamenii lui Dragnea”

[sg_popup id=6254]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.