Deputatul AUR de Alba Daniel Gheorghe Rusu îl acuză pe șeful partidului, George Simion, că ”l-a luat beția puterii”, scrie Alba24.ro. În replică, Simion susține pentru publicația locală faptul că parlamentarii de Alba i-au cerut garanții scrise pentru locuri parlamentare eligibile în 2024.

George Simion a declarat pentru reporterii alba24.ro că 12 deputați, printre care și cel din Alba, au avut o serie de cerințe printre care și o garanție scrisă că vor rămâne pe un loc eligibil de deputat și la alegerile viitoare.

Atunci ar fi avut loc o negociere a grupului de deputați pentru o posibilă plecare în masă către PNȚCD. Din tot grupul de deputați, potrivit lui Simion, doar cel din Alba, a luat hotărârea să plece din partid.

Despărțirea lui Rusu din AUR s-ar fi produs în urmă cu două săptămâni a precizat Simion.

Daniel Gheorghe Rusu acuză ”modalitatea abuzivă și dictatorială de a conduce partidul”. Deputatul de Alba susține că a luat hotărârea să plece din partid, dar acesta a declarat că în următoarea perioadă, mai mulți deputați și chiar senatori vor pleca din formațiunea politică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.