Premierul Florin Citu a avut un discurs fabulos, luni, in Parlament, in timp ce era huiduit din nou de parlamentarii PSD. In vociferarile PSD, Citu l-a intrebat pe Ciolacu, care statea nu departe de el, despre relatia cu teroristul Omar Hayssam, scrie Aktual24.ro.

„Eliberam bugetul de furtul pesedist! Ajunge, nu se mai poate, oprim mafia pesedista care ne-a sifonat buzunarele ani de zile. Reforma companiilor de stat… Ma uit la PSD, stiu ca aici o sa va doara rau de tot! PSD este campion, domnule presedinte Marcel Ciolacu, la distrus companii nationale. Dvs. sunteti unul dintre beneficiarii principali, dvs. si partenerii dvs., ar fi bine sa explicati astazi cum l-ati ajutat pe Omar Hayssam sa beneficieze de privatizarile din judetul Buzau si mai ales de IPRS Baneasa.

Apropo, ati discutat cu teroristul Hayssam la vanatoare devalizarea …, acolo unde va faceati poze cu el? Da? La pescuit stim ce ati discutat, ne-a spus Dragnea, nu stiu ce ati discutat la vanatoare cu teroristul Hayssam”, a spus Citu, taios.

Camera Deputatilor si Senatul s-au reunit luni, de la ora 16,00, in sedinta comuna pentru dezbaterea proiectelor de lege privind bugetul de stat si bugetul asigurarilor sociale de stat pe 2021, iar votul final urmeaza sa fie dat marti.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 17.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here