Home / POLITICĂ / PNL nu dorește referendum pe Justiție? Alina Gorghiu: ”Un referendum pe Justiție nu ar rezolv nimic”

PNL nu dorește referendum pe Justiție? Alina Gorghiu: ”Un referendum pe Justiție nu ar rezolv nimic”

Decizia privind organizarea unui referendum pe tema justiției rămâne la aprecierea președintelui Klaus Iohannis, a declarat la RFI senatoarea și fosta președintă a PNL, Alina Gorghiu. Ea crede că organizarea unei consultări populare concomitent cu alegerile europene din 26 mai nu ar rezolva nimic din punct de vedere juridic.

”Eu m-am exprimat în spațiul public în sensul următor: când de doi ani de zile toată societatea protestează împotriva OUG 13, când sunt protestele pe care le-ați văzut în august anul trecut, când vedem un mult trâmbițat program de guvernare asumat pe justiție, care a fost doar praf în ochi, pentru că în realitate s-a încercat reglarea situației personale a liderilor PSD și dosarele lor din justiție, este evident că în societate problema menținerii trendului proeuropean, menținerii independenței sistemului judiciar nu este un lucru pe care să nu-l știe cineva. Toată lumea își dorește aceste lucruri (…)

Referendumul din punctul meu de vedere juridic n-ar putea să rezolve nimic. Toți suntem determinați să păstrăm această independență a sistemului judiciar și să menținem standardele europene în materie, mai puțin o mână de oameni care sunt la guvernare, dânșii știu acest lucru”, a declarat Gorghiu la RFI. (Sursa: G4Media.ro)

Urmărește-ne și pe FACEBOOK sau TWITTER!

About expresmedia.ro

Check Also

Ciolacu i-a tras țeapă lui Dăncilă. Fostul premier nu a primit șefia Organizației de Femei a PSD

Compromisul prin care Viorica Dăncilă a fost forțată să-și dea demisia din fruntea PSD după …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ai abonat cu succes!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Expres Media will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
%d blogeri au apreciat: