Home / ACTUALITATE / Plimbat până a murit. Drama pacientului cu numărul 20, două spitale au refuzat să-l interneze

Plimbat până a murit. Drama pacientului cu numărul 20, două spitale au refuzat să-l interneze

Comunicatul de joi seara al Grupului de Comunicare Strategica relateaza sec drama unui pacient din Timis care a murit de coronavirus in conditiile in care nu a fost internat deloc la spital, scrie Aktual24.ro.

Barbatul de 49 de ani a fost de doua ori diagnosticat cu pneumonie acuta, prima oara in 20 martie, fara sa fie insa internat la niciunul dintre cele doua diagnostice. Acesta a fost testat pentru COVID de-abia in 24 martie, dupa care a fost „lasat la domiciliu”. Diagnosticul a venit joi, cand a si murit.

„Barbat, 49 ani, din judetul Timis, neinternat. S-a prezentat in data 20.03.2020 la UPU a Spitalului Judetean de Urgenta Timisoara unde a fost diagnosticat cu Pneumonie acuta (clinic si radiologic). I s-a recomandat consult de specialitate la spitalul de boli infectioase. Conform pacientului, acesta nu a calatorit in strainatate si nici nu a fost contact al unei persoane pozitive.

In 21.03.2020 s-a prezentat si la Spitalul de Boli Infectioase Timisoara, neinternat diagnosticat cu Pneumonie acuta.

In 24.03.2020, stare deteriorata solicita ambulanta, i se recolteaza proba de exudat pentru COVID si este lasat la domiciliu.

Confirmat pe data de 26.03.2020, decedat in aceeasi data”, anunta GCS.

Decesul barbatului de 49 de ani din judetul Timis „se afla in acest moment in verificarea Ministerului Sanatatii pentru a clarifica mai multe detalii ale cazului”, a precizat GCS.

Pacientul avea boli cronice preexistente (poliartrita reumatoida si hipertensiune arteriala).

Click AICI! Peste 13.000 de persoane te așteaptă să te alături grupului de Facebook ”România EUROPEANĂ” pentru a dezbate cele mai interesante subiecte.

Dacă vrei să dormi liniștit, trezește-te! Și nu uita că un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

O parte din cadrele medicale de la Spitalul din Suceava refuzau să poarte echipamente de protecție

Generalul-maior în rezervă Ionel Oprea, recent numit secretar de stat în Ministerul Sănătății, a declarat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: