Home / ACTUALITATE / ”Persoanele peste 70 ani trebuie să se izoleze pentru cel puțin 4 luni”. Măsuri fără precedent în Marea Britanie

”Persoanele peste 70 ani trebuie să se izoleze pentru cel puțin 4 luni”. Măsuri fără precedent în Marea Britanie

Matt Hancock, secretar de stat in Ministerul Sanatatii din guvernul britanic, le-a cerut duminica persoanelor in varsta de peste 70 de ani sa se „izoleze” pentru cel putin patru luni, scrie Aktual24.ro.

Sunt sondajele un argument pentru recrutarea primarilor PSD și ALDE pe care, tu PNL, îi acuzai că au furat din PNDL?

View Results

Loading ... Loading ...

Intr-un interviu pentru Sky News, Hancock a declarat ca are o „foarte mare solicitare” la adresa celor in varsta de peste 70 de ani, spunand ca ar ptrebui sa se izoleze pentru cel putin patru luni, pentru „propria protectie”.

„Este un plan pe care intentionam sa il declansam si va vom anunta mai multe detalii cand va veni timpul. Cu siguranta in urmatoarele saptamani. Generatia noastra nu a cunoscut asemenea provocari. Bunicii nostri au trecut prin astfel de situatii cand orasele noastre au fost bombardate, in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial. In ciuda bombardamentelor din fiecare seara, a rationalizarilor, a piederilor de vieti, ei s-au unit intr-un singur gigantic efort national.

Astazi, generatia noastra se confrunta cu propria provocare, luptand cu o boala foarte noua si reala”, a spus oficialul britanic, citat de The Guardian.

Alte masuri planificate includ rechizitionarea fortata a hotelurilor, spitalelor private si a altor cladiri pentru a fi folosite ca spitale temporare. Pub-urile, restaurantele si barurile ar putea fi, de asemenea, obligate sa se inchida.

Vor fi inchise si institutiile de invatamant din Marea Britanie.

Toate aceste masuri sunt pregatite de Boris Johnson, ministrul sanatatii Matt Hancock, ofiterul medical Chris Whitty si consilierul stiintific principal Sir Patrick Vallance, pentru a proteja viata britanicilor pe fondul epidemiei de coronavirus.

Prim-ministrul a fost puternic criticat pentru modul cum a abordat epidemia de coronavirus pana in prezent, multi experti sustinand ca nu a mers suficient de departe pentru a opri raspandirea virusului.

Click AICI! Peste 13.000 de persoane te așteaptă să te alături grupului de Facebook ”România EUROPEANĂ” pentru a dezbate cele mai interesante subiecte.

Dacă vrei să dormi liniștit, trezește-te! Și nu uita că un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

Ministrul Sănătății: Am cerut închiderea Sucevei pentru că 1.000 de persoane umblă libere prin oraș

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a făcut declarații despre criza din Suceava după ce situația a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: