Home / POLITICĂ / Paul Stănescu vrea ca PSD să aibă alegeri ca la Vatican

Paul Stănescu vrea ca PSD să aibă alegeri ca la Vatican

Așa cum la Vatican aflăm ca a fost ales un nou Papă atunci când apare fumul alb, așa ar urma să aflăm că PSD are un nou președinte. Este dorința secretarului general al partidului, scrie Digi24.ro.

Sunteți mulțumiți de măsurile luate de Guvernul Orban de la preluarea frâielor și până în prezent?

View Results

Loading ... Loading ...

În fața social democraților reuniți într-o ședință la Iași, Paul Stănescu le-a explicat că cea mai bună formulă de alegere a unei noi conduceri la congresul din februarie ar fi formula conclavului de la Vatican.

Am făcut o comparație – mulți au făcut și glume – cum Conclavul alege Papa, cam așa îmi doresc eu să fie aleasă echipa de conducere PSD la nivel național”, a spus Paul Stănescu.

Interesant este că votul este secret și se desfășoară în spatele ușilor închise. Ce-i drept însă, Cardinalul este ales cu două treimi din voturi și dacă nu are această majoritate, alegerile se reiau.

Click AICI! Peste 13.000 de persoane te așteaptă să te alături grupului de Facebook ”România EUROPEANĂ” pentru a dezbate cele mai interesante subiecte. 

Dacă vrei să dormi liniștit, trezește-te! Și nu uita că un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

PNL îl vrea candidat la Primăria Iaşi pe Mihai Chirica, ”care a crescut 18 ani” la PSD

Deputatul liberal Marius Bodea, a anunţat miercuri, într-un comunicat de presă, că a fost informat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: