Home / ACTUALITATE / Paranoia generală în PSD după Dragnea și Firea: ”Am fost otrăvită cu mercur”

Paranoia generală în PSD după Dragnea și Firea: ”Am fost otrăvită cu mercur”

Fostul ministru al Apelor, Doina Pană, a susținut, miercuri, la Antena 3 că a fost intoxicată cu mercur. Este al treilea lider PSD, după Liviu Dragnea și Gabriela Firea, care susține că a fost victima unui atentat.

”Problema este veche și nu aș fi intervenit. Eu nu acuz. Nu aș fi intervenit dacă nu era traficul de presă care duce în derizoriu o situație extrem de gravă. Eram ministrul Apelor și Pădurilor în Guvernul Tudose, în 2017. Spre sfârșitul lui noiembre, am început să mă simt foarte rău. Am mers la medic și am aflat că aveam probleme foarte mari cu inima. Am urmat tratament și cu toate astea mă simțeam tot mai rău. Pentru că epuizasem toate analizele specifice, am fost trimisă într-un final să fac și o analiză toxicologică. Pe 15 ianuarie 2018, din acea analiză a reieșit intoxicație cu mercur cu o concentrație mare.

Îmi depusesem demisia din Guvern, pentru că mă simțeam foarte rău, pe 3 ianuarie, și nu am putut pleca până pe 29 ianuarie pentru că nu a semnat președintele Iohannis. Am depus plângerea la poliție la începutul lui februarie 2018. Nu am făcut plângerea cât eram încă ministru pentru că în caz că se află ar fi dăunat imaginii României. Vă dați seamă, un ministru din Guvernul României otrăvit. Mai mult nu vă pot spune. Este o anchetă în derulare și sper să îi prindă. Nu pentru mine. Pe mine m-a salvat Dumnezeu pentru că am aflat cauza să mă pot trata, altfel muream de infarct și toată lumea zicea că de stres. Vreau să îi prindă ca să se sperie, să nu mai încerce și cu altii”, a declarat Doina Pană.

Până a sugerat apoi că atentatul impotriva ei ar fi fost pus la cale de ”mafia lemnului”: ”Nu pot să spun că sunt sigură pentru că încă nu am dovezile, dar evident că de acolo”.

Anul trecut, Liviu Dragnea a susținut la Antena 3 că patru asasini au venit la București, cazându-se la Athenée Palace, pentru a-i curma viața.

Marți seara, tot la Antena 3, Gabriela Firea a declarat că este posibil ca o ”mână criminală” să-i fi strecurat în mâncare sârmă de 4 cm care ia fost găsită în colon.

Cel mai potrivit aliat apropiat şi partener strategic al României ar trebui să fie:

View Results

Loading ... Loading ...

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

CITEȘTE ȘI:

ALERTĂ Meleșcanu îi cere președintelui să îl recheme în țară pe ambasadorul României în SUA

BREAKING CEDO a respins cererea Guvernului de amânare cu două luni a plângerii depuse de Kovesi

ULTIMA ORĂ! Radu Mazăre a fost capturat de autorități în Madagascar – Expres Media

Ministrul Sănătății, Sorin Pintea: Vă spun foarte sincer, eu cred că suntem un popor de infractori

About expresmedia.ro

Check Also

Radiografia spitalului Săpoca: personal nepregătit, salarii uriașe, pacienți legați de pat, camere neaerisite

Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă  Săpoca (judeţul Buzău) a cheltuit luna trecută …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ai abonat cu succes!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Expres Media will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
%d blogeri au apreciat: