În caz că nu știai de ce insistă BOR ca bisericile să se redeschidă, află că aceștia vor ca cea mai mare parte a populației să se infecteze cu coronavirus și astfel să fie controlată. Nu uita, COVID = Controlul Omenirii prin Vaccinare și Identificare Digitală! Acesta-i și motivul pentru care ”marii conducători” nu sunt de acord cu educația sexuală în școli.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Aproximativ 15.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

34 COMENTARII

 1. Covid nu e acronimul la porcăria aia pe care ați spus-o. Hai sa te vad deșteptule, tradu covid in engleză, franceza, italiana, suedeza samd. Covid este acronimul in limba engleză de la CoronaVirus Disease. Da când ești tâmpit de mic, acuma la maturitate, e doar o joaca de copil pentru tine. Hai sictir idiotule, sictir pentr cei peste 300.000 de victime ale covid 19 care prin postarea ta te caci pe ei ….

 2. – sa fim intelesi de la-nceput, initialele alea pot insemna aproape orice in orice limba, cat despre genunile din capetele popilor, dac-ai putea sa intri in ludaile lor, ai intepeni de mirare, sau poate si de groaza, dar privesti cu bunavointa(sau habarnism) la poza voastra de profil, unde se vede ca pe-o strada, toti circula, numai o pereche de minori se excita, da ??? – intr-adevar, in locul asta se exprima numai treburi „gol-golutze” …….

  • Human Control through Vaccination and Digital Identification ( HCTVDI ) NU prea iese la socoteala…
   …este ca si cum ai zice CACAT inseamna controlul automat contra aparitiei temperaturii////

 3. E o mare legatura educatia sexuala in scoli si COVID 🤦‍♀️🤣🤣🤣si BOR si 5G si .. indentificare digitala sau genitala? 🤣🤣🤣

 4. „CORONAVIRUS” SI „COPILUL” SAU „COVID19” , SINT NISTE „MĂŞTI” SUB CARE SE STRECOARA SAU DEJA S-A STRECURAT DICTATURA PE INTREG MAPAMONDUL, S-A STRECURAT PERSECUTIA, S-A STRECURAT REPRIMAREA, S-A STRECURAT PERSECUTIA, S-A STRECURAT AGRESIUNEA, ACTIUNILE AGRESIVE, LOVITURILE SI ALTE METODE DE CONSTRINGERE CU FORTA ARMATĂ, CU FORTA FIZICA SI PSIHICA, APLICATA DE CATRE POLITISTI, JANDARMI, MILITARI MApN, ETC. SUB ACESTE DOUA „MĂŞTI”, S-AU ÎNGROPAT DREPTURILE FIINTEI UMANE, DREPTUL LA RESPIRATIE, DREPTUL LA MIŞCARE, A FOST ANULATA, CONFISCATA LIBERTATEA UMANA, FIINTA UMANA NU MAI ESTE SUPERIOARA TUTUROR FIINTELOR, ACUMA, CU NOUL SISTEM DICTATORIAL TOTALITARIST, CU NOUL SISTEM REPRESIV-PERSECUTOR, FIINTA UMANA ESTE INFERIOARA TUTUROR FIINTELOR DE PE ACEASTA PLANETA. ACEASTA ESTE DORINTA NOULUI SISTEM REPRESIV-PERSECUTOR.

 5. Dacă era creat de români da, dar dacă este în limba engleză sau în alta.?
  În engleză ar fi așa:
  -COVID is Human Control through Vaccination and Digital Identification
  (HCTVDI)

 6. 😂😂😂😂 si cum se traduce asta in engleza, chineza, franceza? Numele covid este o combinatie a 2 cuvine latine si nicidecum nu e un cuvant cu provienieanta romaneasca pentru a putea face specificarea de mai sus.

 7. Mai exat covid inseamna Coronavirus + boala.
  Cuvant format din „Co” de corona in latină, „Vi” de la Virus, iar „D” este initiala de la cuvantul boală engleză. Proiectat de ONU OMS în februarie 2020.

  Rolul acestui articol este doar de dezinfornare.

 8. „CO” reprezintă corona, „VI” pentru virus și „D” pentru boală (disease). În trecut, această boală era denumită „coronavirus nou 2019” sau „2019-nCoV”. Virusul COVID-19 este un virus nou legat de aceeași familie de virusuri ca sindromul respirator sever acut (SARS) și unele tipuri de răceală comună.

 9. Stimată doamnă îți spun sincer că bati câmpii ! Ai asociat această denumire cu limba română dar te-as ruga să o faci in rusă sau maghiară !

 10. Ce naivi și cei ce boteaza bolile, să dea o prescurtare formată din vorbe românești unui virus internațional 😁. Trebuiau să realizeze că poporul român, prin istețimea ce-l caracterizează va demasca făcătura 😏. Adevărul îl vor afla nepoții noștri dintr-un documentar istoric 🤓…

 11. Normal că este prescurtarea din română pentru că dacii au inventat piramidele, mersul pe jos și apa caldă. Toate limbile se trag din dacă dar Soros și Bill Gates prin tehnologia 5G vor să ne subjuge acest popor și să preia tunelurile dacice din Bucegi unde curge apă vie și prin care ajungi la piramide, în America și pe Lună

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here