Prezența ministrului agriculturii și dezvoltării rurale la Bruxelles a bulversat activitatea CIA, MI6, MOSAD, FSI, NSB, DGSE și BND. Discursul său, aproape intraductibil, cu tente dadaiste, a sunat ca un mesaj cifrat, de neînțeles. Iar siguranța cu care l-a spus, figura extrem de hotărâtă, i-a determinat pe spionii tuturor acestor servicii aflați în capitala europeană să creadă că ministrul român a vrut să transmită ceva de importanță vitală pentru omenire. Mai ales expresia: “În România, cormoranii fac baie în piscine.” este interpretată în cele mai apocaliptice moduri.

CIA a înțeles că rușii (“cormoranii”) pregătesc o operațiune de proporții în Marea Neagră (“piscină”) și au trimis un portavion și două fregate suplimentare în Strâmtoarea Kerci.

MI6 a tradus mesajul lui Daea ca un îndemn adresat cetățenilor britanici din Liverpool să nu participe la următorul meci al “cormoranilor”, unde ar putea avea loc o adevărată baie de sânge, la meciul cu Leicester, din 30 ianuarie, așteptându-se la un atentat terorist major pe stadion.

Israelienii au interpretat mesajul ca un semn că Dragnea nu va reuși să înființeze Fondul Suveran de Investiții, lucru ce i-a îngrijorat peste măsură, ținând seama de câta bază își puseseră în asta.

Rușii au tradus mesajul ca fiind descrierea unui nou scut antirachetă ce ar urma să fie amplasat de americani în Delta Dunării.

Cei de la NSB-ul chinezesc au luat-o ca pe jignire și vor să întrerupă relațiile diplomatice cu noi, ei ascunzând și acum faptul că în perioada comunismului dur, au fost ucise, de foame, toate păsările din teritoriul său, inclusiv cormoranii, chiar dacă gustul lor nu este prea bun fără condimente din belșug.

Doar francezii și germanii nu au tras încă nici o concluzie în privința semnificației textului, încercările de a utiliza, în comun, mașina de decodificare Enigma, din timpul celui de-al doilea război mondial soldându-se, încă, cu un eșec total.

Singurul care râde în hohote în biroul său de lângă Parcul Izvor este Eduard Hellvig… (Sursa: Huhurez.com)

Veți participa la alegerile europarlamentare și dacă da, cu cine veți vota?

  • Da, voi participa și voi vota USR (35%, 5.975 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PLUS (24%, 4.068 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PRO România (23%, 4.024 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PNL (9%, 1.478 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota alte partide sau alți candidați independeți (4%, 651 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PMP (3%, 502 Votes)
  • Nu, nu voi participa la vot (1%, 236 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PSD (1%, 232 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota ALDE (0%, 75 Votes)

Total Voters: 17.241

Loading ... Loading ...

Țară liberă, ziariști ocupați” – Ne-am propus să oferim ceea ce politicienii corupți, și nu numai, au reușit răpească tuturor cetățenilor: demnitatea, adevărul și curajul. Alege să fii patronul nostru – www.patreon.com/dacnews

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

CITIȚI ȘI:

Traian Băsescu se bucură ca un copil de ploaia de gheaţă – dacnews.net

Dăncilă anunță o victorie mare la Strasbourg: Românii cu cetățenie bulgară sunt primiți în Schengen!

Dăncilă: Chiar dacă susținătorii noștri sunt proști, asta nu înseamnă că merită jigniți

Sondaj surprinzător! Unul din 3 votanți PSD e la fel de prost ca ceilalți 2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.