Lovitură cruntă pentru negaționiști. Șoșoacă are interdicția de a mai organiza proteste

11232
11

Șoșoacă nu mai poate organiza nici măcar un singur protest. Ordonanța de Urgență 195/2002 îi interzice lucrul acesta. Iată ce zice mai exact textul de lege:

OUG 195/2002, CAPITOLUL V, SECŢIUNEA a 4-a

Art. 162
(1) Animalele de povară, de tracţiune ori de călărie, precum şi animalele în turmă nu pot fi conduse pe autostrăzi, pe drumurile naţionale, în municipii şi oraşe, precum şi pe drumurile la începutul cărora există indicatoare care le interzic accesul. Animalele de călărie aparţinând poliţiei, jandarmeriei ori Ministerului Apărării pot fi conduse pe drumurile publice din localităţi, atunci când participă la executarea unor misiuni.

(2) Atunci când circulă pe drumurile publice pe care le este permis accesul, turmele trebuie împărţite în grupuri bine separate între ele pentru a nu îngreuna circulaţia celorlalţi participanţi la trafic, fiecare grup având cel puţin un conducător.

(3) Atunci când sunt conduse pe drumul public, animalele şi însoţitorii acestora trebuie să circule pe acostamentul din partea stângă a drumului, în sensul de mers, iar când acesta nu există, cât mai aproape de marginea din stânga a părţii carosabile.

P.S.: Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare. Orice asemănare cu realitatea este o pură coincidență.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 17.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

11 COMENTARII

 1. Rusine un om cand vrea sa faca ceva an tara aceasta plina de mafioti nu este lasat sa asi spuna doliantele la libera opinie este oprit la fel si poporul este oprit la libera opinie publica traim antro tara Romaneasca fara scrupule si respect de acest popor ce va dat votul de ancredere si lati angenuncheat de tot ati angenuncheat economia tari si ati facuto praf din tot ce a fost an ea ,noi poporul nu mai avem unde lucra si a antretine familile si copii nostri nepoti nostri nu mai au nici un vitor an aceasta tara plina de incompetenti ipocriti si parveniti sa comande tot ce misca an aceasta tara rusine nerusinatilor PNL-ISTI USR-ISTI UDMR-ISTI ati ajuns sa ne comande Europa santeti marionetele lor voi nu tineti cu tara si poporul vostru vati manjit mainile cu ce va dat ei, si acum manipulati poporul roman ,rusine demisia guvernului Cîțu demisia voiculescu Arafat Iohanis si toate restrictile ce le impuneti la comanda europei jos masca jos vaccinul ucigas jos vaccinarea obligatorie vrem libertate nu sclavie la comanda europei rusine ipocritilor ‼😡😡😡🇷🇴🇷🇴🇷🇴

  • Du-te dracului de proasta Ciumata!!!!!!Mai nenorociților vă bateți joc de democrație !!!!!!La Ruși cu voi să munciți până creați!!!!

  • ÎNVATA SA SCRII ! MAI ÎNTÂI, BAGĂ DE SEAMA CA LA ÎNCEPUTUL CUVÂNTULUI SE FOLOSESTE, ÎNTOTDEAUNA, ACEST -Î CI NICIDECUM ȘI NICIODATA ACEST -Â!!!
   APOI, FĂ-L PE CEL VARE ÎȚI CITEȘTE TECTUL SĂ TE ÎNȚELEAGĂ, FOLOSIND SEMNELE DE PUNCTUAȚIE, CA DACĂ NU LE FOLOSEȘTI, CITITORUL TĂU VA GĂSI UN „CÂRNAT” INDESCIFRABIL! ÎN AL TREILEA RÂND, CITEȘTE, CITEȘTE, CITEȘTE! NU TE LUA DUPA CEEA CE ÎȚI BAGĂ ÎN CAP CEI CE AU CHIAR MAI PUȚINĂ CARTE DECAT TINE CACI ASTA TE VA AFUNDA IN MIZERIE, ÎN VIAȚĂ! EI IȚI BAGA PROSTII ÎN CAP NUMSIVCA SA-ȘI ATINGA SCOPURILE LOR MESCHINR! ȘOȘOACA SI AUR SUNT PISE DE RUȘI CA SA II ATRAGA PE ROMÂNI LA REBELIUNE. ÎNBFELUL ASTA ROMÂNII SE VOR IMBOLNAVI IAR STATUL ROMAN SE VA RUINA! NU CRED CA VA CADE BINE GANDUL DESTRAMARII STATULUI ROMAN! UNDE VĂ VETI DUCE!? LA RUȘI, IN SIBERIA? SI NU UITATI, VOI SI NOI TOTI SUNTEM EUROPENI IAR COMUNISTII SI BOLSEVICII RUSI AY IMPIEDICAT PROGRESUL IN ROMÂNIA! ÎNCOTRO VA ORIENTATI? SOSOACA SI SIMION SU FOST DEJA VACCINATI DAR VOUA NU VA SPUN! TINERI, NU VA LASATI PROSTITI! CACI NICIO O RUGACIUNE DIN LUME NU VA MAI AJU5A CAND NU O SA MAI AVETI SUB PICIOARE PĂMÂNTUL ȚĂRII VOASTRE!

  • Ai ‘măcelărit’ definitiv limba română, ai călcat’o în picioare nesimțito ! În timpul școlii ai stat cu caprele la păscut și acum te făcuși ‘scriitoare’, ANALfabeto ! Pune naibii mâna și învață să scrii și să te exprimi corect românește și vidanjează’ți ‘cutia’ aia dintre urechi de kkt’ul puturos cu care este supraplină, șoșocaro ! 🧟‍♀️💩🐀🤮🤬

 2. DACĂ AVEM UN CONDUCĂTOR MAI RĂU DECÂT REGIMUL COMUNIST. DE TIP HITLER.. TOTILARITARISM, HITLERIST, MASON, CRIMINAL, CE A PRODUS CELE MAI MULTE CRIME, MAI MULTE CA CEAUȘESCU.. VINDE MORȚII TARII, UNII DINTRE EI NICI NU AU AVUT COWIT DAR I A OMORÂT CU BUNA ȘTIINȚA DE CĂTRE CĂLĂUL ARAFAT ȘI GAȘCA LUI DE CRIMINALI. APOI AVEM UN GUVERN DE 2, 15 BANI CE NU SUNT CAPABILI DE NIMIC.. DAR ÎL PUPA ÎN CUR PE PREȘEDINTELE ROMÂNIEI. PE NOI NE CONDUC OCULTELE MONDIALE, UE ȘI PREȘEDINTELE ROMÂNIEI KLAUS JOHANNIS WERNER ȘI GUVERNUL ROMÂNIEI, SUNT MARIONETE. ATÂT FAC PUN PE POLIȚIȘTI, JANDARME SA DEA AMENZI, SA UCIDĂ OAMENI, SA PERSECUTE OAMENI. ACEST LUCRU DEMONSTREAZĂ MULȚUMIREA DE VOT A LUI WERNER. DE FAPT WERNER NU A CÂȘTIGAT 67%DIN VOTURI, A CÂȘTIGAT CEL MULT 30..40% DIN VOTURI, RESTUL A FOST AJUTAT DE OCULTE CA SĂ FIE NEAMȚUL NUMIT PREȘEDINTELE CE ȘI BATE JOC DIN TARA NOASTRĂ ȘI DIN POPORUL NOSTRU. O ALTA PROBLEMA FOARTE IMPORTANT ÎN GUVERNUL LUI SUNT MINIȘTRII DOAR CU UN SIMPLU LICEU. UN ALT EXEMPLU, ÎNCEPÂND DE LA PREȘEDINTELE ROMÂNIEI ȘI GUVERNUL FORMAT DIN PNL, USL PLUS SUNT CELE MAI PARSIVE GUVERN POTRIVITE LUI PENTRU A SUBJUGA ÎNTREAGA POPULAȚIE A ROMÂNIEI, LA CARE FOARTE MULȚI DORM. NU ÎȘI DAU SEAMA CA PUTEM AJUNGE UN STAT CONDUS DE NAZIȘTI.. CARE OMOARĂ OAMENI. ATI VOTAT CEL MAI CRIMINAL PREȘEDINTE AL ROMÂNIEI ȘI A LUI ARAFAT ȘI CEL MAI CRIMINAL GUVERN AL ROMÂNIEI. O SCUMPA DOCTORIȚA DIN ORADIA CE VINDECA PE BOLNAVII DE PLEOMONIE ACCENTUATA, PUTINI DE COWIT.. A FOST SANCȚIONATĂ.. PENTRU CA DOAMNA DOCTOR A TREBUIT CA SĂ OMOARE PE PACIENȚI, NU SA I VINDECE. OCULTELE PLĂTESC BANI GREI PENTRU PACIENȚII OMORÂȚI. RUȘINE SA VA FIE.

 3. Du-te dracului de proasta Ciumata!!!!!!Mai nenorociților vă bateți joc de democrație !!!!!!La Ruși cu voi să munciți până crepați!!!!

 4. La moscova ciumatilor rosii și tradatorilor plini de ură impotriva țării și acest popor greu încercat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.