În ciuda tuturor așteptărilor, Guvernul condus de Viorica Dancila a închis gura tuturor. Aceasta, fără ca nici măcar să iasă în presă și să se laude cu marea realizare, a dat drumul licitațiilor pentru cele trei tronsoane ce urmează a fi asfaltate, însumând nu mai puțin de 1075 de km. Exact! Guvernul a luat hotărârea de a asfalta Dunărea.

Această decizie stă la baza studiului efectuat de unul dintre secrertarii de stat al tuturor guvernelor lui Dragnea. Ca și o paranteză, peste 70% din secretarii de stat sunt din județul Teleorman. Studiul arată că peste 84% din braconierii români situați de-a lungul dunării sunt nemulțumiți de faptul că de cele mai multe ori Dunărea are valuri, lucru ce îi încurcă în activitatea lor CURENTă.

Prim-ministrul a ținut să sublinieze că acest proiect de investiții va determina cetățenii bulgari, în special parlamentarii, miniștri și alți corupți, să vină în România pentru a o vizita sau, cine știe, pentru diferite formări profesionale organizate de PSD. Evident, acest lucru va alimenta bugetul de stat cu sume considerabile de bani.

Întreabată dacă investiția se va face din fonduri europene, Viorica Dancila a răspuns: Domnul președinte Dragnea va discuta cu ministrul de Finanțe pentru introducerea unei noi taxe. Până la urmă, 1,7 miliarde euro, cât costă întreaga investiție, nu este o sumă foarte mare ținând cont că vorbim de peste 1,000 de km. Cu fondurile europene are alte treburi domnul președinte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.