Veste bună pentru românii care au sau vor obține cetățenia bulgară! Dăncilă a anunțat că, acest an, aceștia vor intra în Schengen, la fel ca restul românilor cu cetățenie italiană, germană, franceză, spaniolă și așa mai departe.

„Este o victorie importantă pentru care am luptat din greu în ultimii ani dar iată că efortul nostru nu a fost în zadar!

Acum, că România a preluat oficial conducerea Consiliului Uniunii Europene, putem da în sfârșit o veste bună românilor cu cetățenie bulgară! Am primit de la Bruxelles confirmarea că anul acesta Bulgaria va fi primită în Schengen.

Este o victorie importantă pentru diplomația românească și o oportunitate pentru toți românii care s-au săturat să mai fie sclavi prin Spania, Italia sau Germania. În câteva luni ei vor putea lucra mai aproape de casa, ca sclavi în Bulgaria.

Citește și ”Sondaj surprinzător! Unul din 3 votanți PSD e la fel de prost ca ceilalți 2

Acest lucru ne face să fim optimiști și să sperăm că peste una sau două generații, la viitorul centenar, chiar și România să fie primită în Schengen și, de ce nu, poate chiar să finalizeze o primă autostradă.

Orice ar spune adversarii noștri, nimeni nu ne poate lua dreptul de a visa”, a declarat Viorica Dăncilă în plenul Parlamentului European la Strasbourg.

”Țară liberă, ziariști ocupați” – Ne-am propus să oferim ceea ce politicienii corupți, și nu numai, au reușit răpească tuturor cetățenilor: demnitatea, adevărul și curajul. Alege să fii patronul nostru – www.patreon.com/dacnews

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.