Într-un interviu acordat, senatorul PSD Șerban Nicolae condamnă măsura arestului preventiv și spune că acesta nu este sistem judiciar, ci răzbunare, iar “răzbunarea este arma prostului”.

Dacă ai o persoană coruptă, un demnitar cu funcție înaltă, nu trebuie să arestezi persoana. Trebuie să te comporți cu mânuși cu ea pentru că este o persoană vulnerabilă. Vă dați seama ce șoc suferă când este prinsă că a furat?! Astfel, persoana coruptă riscă să cadă în patima alcoolului sau a drogurilor. Îi nenorocim viața pentru un nimic”, afirmă senatorul PSD.

Tocmai de aceea, voi propune în Parlament ca statul să acorde persoanelor corupte un stimulent financiar de 10 000 de euro pentru a le spăla rușinea. Este rușinos să fii prins. Îți scade moralul și nici chef să mergi la prostituatele minore ale lui Negoiță nu mai ai. Și în acest fel, nu vom mai fi discriminați. Când BOR, prin intermediul preoților, vă jupoaie de bani, voi mergeți fuga și ledați alți bani, bani pe care nimeni nu îi impozitează. Noi de ce să fim tratați diferit”, încheie interviul Șerban Nicolae.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.