România a declarat stare de alertă la nivel național după ce virusul SOTI7A (n.r. sotiză, în termeni populari) face ravagii în rândul populației. Acest virus este transmisibil de la om la om.

Sunteți mulțumiți de măsurile luate de Guvernul Orban de la preluarea frâielor și până în prezent?

View Results

Loading ... Loading ...

Experții din domeniu au declarat pentru Expresmedia.ro că, deși virusul poate fi letal, România nu a raportat oficial decesele cauzate în urma infectării cu ”sotiză”.

Simpotemele acestui virus se manifestă prin incapacitate de a înțelege ușor și bine fenomenele sau lucrurile pe baza experienței acumulate anterior. Și cu toate că se știe de existența acestui virus de ani buni, statul român nu a realizat niciun studiu pentru a descoperi cum poate fi eradicat SOTI7A.

”Este greu de spus dacă a fost descoperit vreun tratament, iar de vaccin nici nu se pune problema, din păcate! Știm că se lucrează la asta și tot ce putem face momentan este să nu inducem panica în rândul populației”, au conchis experții din domeniu.

Au fost identificate câteva focare în Moldova, Harghita, Covasna și în sudul României.

Mai multe detalii legate de acest virus puteți găsi AICI.

Acest articol este un pamflet.

Click AICI! Peste 13.000 de persoane te așteaptă să te alături grupului de Facebook ”România EUROPEANĂ” pentru a dezbate cele mai interesante subiecte.

Dacă vrei să dormi liniștit, trezește-te! Și nu uita că un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.