Tăriceanu a izbucnit dur la adresa ambasadorilor străini care și-au permis să se amestece în hoțiile interne ale României. Liderul ALDE i-a acuzat pe diplomații străini că nu cunosc cu adevărat situația din România și că ar face mai bine să își țină sfaturile pentru ei, scrie ponturifierbinti.com.

”Ambasadele și-au depășit cu mult atribuțiile! Nu e problema lor ce se întâmplă în România și ar face bine să nu se mai bage. Nu de alta dar poate o să schimbăm foaia și o să blocam total absorbția de fonduri europene, să vedem atunci unde își mai pompează ei miliardele de euro!

Cum să primești sfaturi despre corupție de la oameni care habar nu au ce înseamnă corupția? Care habar nu au cât e o banală șpagă la doctor, nu mai vorbesc de procentele la parandărăt pe un km de drum comunal… Și ei vor să ne dea nouă lecții de administrație internă și de buna guvernare? Hai să fim serioși!

Ambasadorii străini sunt total rupți de realitatea românească, habar nu au cum e să te cheme pe la DNA, să nu știi unde o să dormi la noapte, cum e să te pască pușcăria sau cum e să tresari în miez de noapte, ori de câte ori auzi o sirenă de ambulanță. Să se pună în pielea noastră și abia atunci să-și dea cu părere”, a declarat iritat șeful ALDE în timp ce se scobea în nas.

ATENȚIE! Așteptăm în grup toate persoanele care doresc să se informeze corect sau să dezbată orice subiect. INTRĂ AICI și ALĂTURĂ-TE GRUPULUI NOSTRU – CLICK AICI!

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.