Premierul Viorica Dăncilă i-a pus la punct pe tinerii care jignesc electoratul PSD pe rețelele de socializare. Aceasta și-a exprimat indignarea față de mesajele protestatarilor #Rezist și a ținut să le facă puțină morală, scrie ponturifierbinti.com.

Iată ce a ieșit:

”Văd mesaje pline de ură și venin la adresa guvernului, a partidului social democrat și a votanților lui. Vreau să spun ca acest lucru nu este normal. Ieri unul din miniștrii mei, un coleg pentru care am girat și pe care îl cunosc din școala de croitorie, a fost făcut prost de către un grup de tineri. Le transmit că acest coleg al nostru nu este singur. Suntem cu toții alături de el!

De asemeni susținătorii noștri sunt jigniți sistematic de acești intelectuali, pentru că altfel nu pot sa le spun… Ar trebui să le fie rușine și să aibă un minim respect pentru acești oameni simpli de la țară și de la oraș. Chiar dacă susținătorii noștri sunt proști și leneși, asta nu înseamnă că merită jigniți, la urma urmei și ei sunt oameni.

Dacă mi-aș prinde mintea cu cei din stradă, ar trebui să le strig și eu cuvinte grele, golani, șobolani, fasciști și intelectuali, dar eu am fost crescută altfel, am altă educație și nu pot să mă ridic până la nivelul lor”, a postat premierul pe o pagină de socializare.

ATENȚIE! Așteptăm în grup toate persoanele care doresc să se informeze corect sau să dezbată orice subiect. INTRĂ AICI și ALĂTURĂ-TE GRUPULUI NOSTRU – CLICK AICI!

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.